Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Els nous cubicles dissenyats per prendre el sol amb distanciament social

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Després de tot el que està passant, potser de veritat pensàveu que la vida no podia adoptar encara més un gir de l'estil 'Black Mirror', però no. Encara ens queda més per veure i és que se'ns presenta un escenari surrealista de les vacances d'estiu: reservar un cubicle de vidre per poder prendre el sol a la platja

O això és el que proposa una empresa italiana, que ha publicat el seu nou disseny de les que ells anomenen 'caixes per bronzejar-se', que s'alinearien a través de les platges per assegurar que no es trenqui el distanciament social.

Els cubicles de 4'5x4'5m han estat dissenyats pel fabricant NuovaNeon Group 2. Però no us alarmeu, ha estat de forma hipotètica per una platja del nord-est d'Itàlia, a la Riviera Romagnola. D'altra banda, com a opció menys intrusiva que la d'estar tancat a una caixa de vidre, la companyia també proposa uns vidres que se situarien entre para-sols i gandules. Més enllà de si s'acabarà construint o no, l'empresa assegura que les autoritats costaneres de les platges italianes hi han mostrat interès. No us mentiu, ja us podeu veure relaxant-vos en un d'aquests amb una caipirinha. 

Sunbeathing boxes
FOTO: NuovaNeon Group2

Tot i això, NuovaNeon Group 2 també està dissenyant mesures com aquesta per a altres situacions, segons declarava Claudio Ferrari, el propietari de l'empresa, a un diari italià: "Ja estem treballant per crear pantalles per a bancs i farmàcies, i... vam intentar imaginar un retorn a la platja". Ferrari assegura que la idea té com a objectiu protegir a les persones, però també que puguem tornar a les costes. A més, confessa que ja ha rebut peticions tant de platges com de restauradors

Només podem esperar que, si realment els nostres futurs caps de setmana de sol depenen d'aquesta idea tan distòpica, facin el favor d'afegir unes cortines per guanyar intimitat. 

NO T'HO PERDIS: L'espectacular vídeo del centre de Barcelona buit per Sant Jordi

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiva

Últimes notícies

    Publicitat