Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
¡Los Rolling Stones son del Barça!
Foto: Fútbol Club Barcelona ¡Los Rolling Stones son del Barça!

Els Rolling Stones aniran amb el Barça en el clàssic contra el Madrid

L'equip blaugrana lluirà el mític logo de la llengua a la samarreta el proper 28 d'octubre a l'Estadi Lluís Companys

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín
Publicitat

Els Rolling Stones demà publiquen el seu esperadíssim 'Hackney Diamonds, el seu 24è disc d'estudi. I a més de tenir col·laboracions d'alta volada (Lady Gaga, Elton John, Paul McCartney...), també arriba amb un 'partner' d'impacte: el Fútbol Club Barcelona ha anunciat que la llengua dels Rolling Stones lluirà en la samarreta blaugrana durant el clàssic Barça-Madrid, que tindrà lloc el pròxim 28 d'octubre a l'Estadi Olímpic. 

Així ho ha anunciat el club, publicant una foto on els tres membres supervivents de la banda, Mick Jagger, Keith Richards i Ronnie Wood (que per cert, té casa a Barcelona) apareixen, somrients, posant amb la samarreta en qüestió. Aquesta acció és possible gràcies al patrocini que ha signat el club amb Spotify, que abans ja va possibilitar l'aparició de Rosalia i Drake a la samarreta del Barça. 

L'afició blaugrana, esclar, espera que amb el suport de la longeva banda el Barça pintarà de negre l'esperança blanca del Madrid. No és poca cosa que la banda de rock and roll més gran de la història es posi de part teva, ni que sigui per un sol partit.  

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat