Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Taxis de Barcelona
TaxisTaxis de Barcelona

Els taxistes amenacen amb "bloquejar" Barcelona en l'operació retorn de vacances

Les mobilitzacions es farien al voltant de l'aeroport, el port i les principals artèries de la ciutat

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Els taxistes tornen a estar en peu de guerra. La raó ara és una multa de 123.000 euros que l'Autoritat Catalana de la Competència (ACCO) ha imposat a l'associació Élite Taxi per una campanya de "boicot" a Uber i altres plataformes similars.

En protesta per aquesta mesura, Tito Álvarez, portaveu d'Élite, anuncia que el sector es manifestarà entre el divendres 1 i el dilluns 4 de setembre, en plena operació retorn, al voltant de "l'aeroport, el port i les principals artèries" de Barcelona".

L'associació majoritària del taxi acusa l'ACCO de promoure un "atac feixista" contra els taxistes per haver-se "expressat en llibertat" sobre Uber, i lamenta el "silenci de tots els partits polítics catalans" davant del que considera un intent de "censura".

Obstaculitzar serveis

Competència els acusa els taxistes d'obstaculitzar "la prestació de serveis de medicació" per part de la multinacional. Però Élite no es queda curta en aquesta guerra i reclama una comissió d'investigació al Parlament per treure a la llum el que afirmen és un "entramat de tràfic d'influències, possible blanqueig de capitals, evasió fiscal, competència deslleial i altres possibles infraccions i delictes de les empreses de plataforma en el transport de viatgers a Catalunya", segons manifesten en un comunicat.

Per acabar, Élite aconsella als taxistes que "aprofitin l'estiu" perquè setembre "serà un infern per a tothom".

T'HO PERDIS: descobreix Barcelona en bicicleta

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat