Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Elton John
Foto: Tony Norkus /Shutterstock

Elton John deixa un emotiu missatge de comiat als fans en l'últim concert de la seva carrera

El músic anglès va oferir a Estocolm el tancament de la gira en què s'acomiada definitivament dels escenaris

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Els que van poder gaudir al maig de l'últim concert d'Elton John a Barcelona ho recorden com una experiència màgica. La gran estrella del pop de 76 anys es retira dels escenaris, tot i que continuarà fent música fins que les forces l'acompanyin. La seva gira de comiat ha arribat al seu final a Estocolm el passat cap de setmana, i allà ha deixat un emotiu missatge als seus fans.

"Tocar per a vosaltres ha estat la meva raó per viure, heu sigut absolutament magnífics", ha dit en mig del concert de dissabte que ha estat el punt final en una relació amb els escenaris que l'ha portat a fer 4.000 concerts en més de 80 països de tot el món.

"Romandreu al meu cap, cor i ànima", ha confessat finalment mentre tancava el concert. Entre les 23 cançons de l'última 'setlist' de Sir Elton John davant d'una gran audiència no han faltat els himnes més emblemàtics.

La cloenda va arribar a través de tres grans hits encadenats, 'Cold Heart', 'Your Song' i, finalment, la cançó que ha donat nom al seu 'tour' de comiat, 'Goodbye Yellow Brick Road'.

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de Elton John (@eltonjohn)

També per Instagram

Coincidint amb el seu últim concert, el músic britànic va escalfar l'ambient amb un missatge a Instagram, amb vídeo inclòs, en què agraeix als seus fans el suport a aquesta gira de comiat però també al conjunt de la seva carrera.

"Quin gran viatge ha estat aquesta gira i ara ens trobem al final. Aquesta és l'última nit". I tanta gent que el trobarà a faltar.

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de Elton John (@eltonjohn)

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat