Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Emirates
Photograph: Shutterstock/Rebius

Emirates pagarà les despeses mèdiques als passatgers que contreguin la covid-19

La companyia aèria cobrirà les despeses mèdiques de tots els passatgers amb coronavirus durant els seus viatges

Esther López
Escrit per
Esther López
Publicitat

No són bons temps per a les companyies aèries, un sector que està patint especialment la crisi del coronavirus. Milers i milers de cancel·lacions i tancaments temporals de l'espai aeri han posat contra les cordes a moltes empreses del cel. És per això que estan intentant salvar la temporada amb súper ofertes, com és el cas de Vueling i Ryanair, o altres estratègies una mica més cares.

L'aerolínia Emirates Airlines aposta per a cobrir les despeses mèdiques de fins a 150.000 euros i les despeses ocasionades per la quarantena que no superin els 100 euros el dia a tots els seus passatgers diagnosticats de covid-19 durant els seus viatges. Aquesta prestació s'aplicarà a qualsevol persona que voli amb la companyia Emirates fins al 31 d'octubre i és vàlida per 31 dies a partir del primer tram del viatge del passatger. Fins i tot si abandona el seu destí de Emirates i viatja a altres llocs, continuarà estant cobert per la pòlissa que no té cap cost addicional.

Si has agafat un vol amb aquesta companyia o tens pensat viatjar amb ells també has de saber que per a aprofitar-te d'aquest servei només farà falta haver reservat en els pròxims 3 mesos. En el cas que donis positiu mentre et trobes de viatge, tot el que han de fer és trucar a la línia directa dedicada a informar l'aerolínia.

NO T'HO PERDIS: Quins països permeten l'entrada de viatgers espanyols?

Les millors idees d'oci i cultura en la nova Time Out Pocket interactiva

Últimes notícies

    Publicitat