Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
En Compa, el gos skater i el seu amo
Foto: Eugènia GüellEn Compa, el gos skater i el seu amo

En Compa: el gos 'skater' que tothom vol veure als skateparks de Barcelona

Els Jardins de les Tres Xemeneies i la Plaça del MACBA es revolucionen quan arriba en Compa!

Escrit per
Eugènia Güell
Publicitat

Si pensàveu que ja ho havíeu vist tot, és mentida. Algunes tardes, quan el sol comença a caure, en Compa apareix i el món 'skater' es revoluciona. Sobre els monopatins dels Jardins de les Tres Xemeneies o a la plaça del MACBA esteu acostumats a veure-hi peus i vambes, però ara ja s'hi poden veure potes: en Compa és el gos que tothom vol veure en acció i que comença a ser popular als skateparks de Barcelona. No en tenia prou amb córrer, i passa les seves tardes patinant.

Es diu 'Compa' de 'compañero' i de Compablo, que és el nom del seu amo. Ell no sap anar en monopatí, però veia que en Compa bordava a cada skater que veia i un dia va decidir deixar-li provar un monopatí. Des d'aleshores, moltes tardes van a patinar i moltes persones ja coneixen en Compa i patinen amb ell.

En Compablo ha decidit crear un compte d'Instagram (@compatineta) per penjar els vídeos que la gent li envia. A tots ells se'l veu content amb un 'skate' en un 'skatepark'. Tot li va sobre rodes! 

NO T'HO PERDIS: Les millors coses que pots fer gratis a Barcelona

Llegeix el número de juliol-agost del Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat. 

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat