Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
En Compa, el gos skater i el seu amo
Foto: Eugènia GüellEn Compa, el gos skater i el seu amo

En Compa: el gos 'skater' que tothom vol veure als skateparks de Barcelona

Els Jardins de les Tres Xemeneies i la Plaça del MACBA es revolucionen quan arriba en Compa!

Eugènia Güell
Escrit per
Eugènia Güell
Publicitat

Si pensàveu que ja ho havíeu vist tot, és mentida. Algunes tardes, quan el sol comença a caure, en Compa apareix i el món 'skater' es revoluciona. Sobre els monopatins dels Jardins de les Tres Xemeneies o a la plaça del MACBA esteu acostumats a veure-hi peus i vambes, però ara ja s'hi poden veure potes: en Compa és el gos que tothom vol veure en acció i que comença a ser popular als skateparks de Barcelona. No en tenia prou amb córrer, i passa les seves tardes patinant.

Es diu 'Compa' de 'compañero' i de Compablo, que és el nom del seu amo. Ell no sap anar en monopatí, però veia que en Compa bordava a cada skater que veia i un dia va decidir deixar-li provar un monopatí. Des d'aleshores, moltes tardes van a patinar i moltes persones ja coneixen en Compa i patinen amb ell.

En Compablo ha decidit crear un compte d'Instagram (@compatineta) per penjar els vídeos que la gent li envia. A tots ells se'l veu content amb un 'skate' en un 'skatepark'. Tot li va sobre rodes! 

NO T'HO PERDIS: Les millors coses que pots fer gratis a Barcelona

Llegeix el número de juliol-agost del Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat. 

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat