Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Entrades a 1 euro per visitar la Casa Batlló!

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

Residents de Catalunya, la Casa Batlló ens farà un súper regal aquest Nadal. A partir d'avui, dimarts 11 de desembre, podreu comprar a la seva web les vostres entrades per visitar aquest meravellós edifici de Gaudí per només 1 euro! Sí, ho heu llegit bé! Podeu visitar la Casa Batlló per menys del que costa un cafè.

'Fes el turista' és el nom d'aquesta campanya nadalenca pensada perquè els residents a Catalunya visquin de prop una troballa històrica de l'edifici, el revestiment original de les parets de la Planta Noble. Es posen a la venda 100.000 entrades a un euro per visitar l'edifici a partir del 24 de desembre i la recaptació integra es donarà a la Fundació Banc dels Aliments. Cadascú podrà comprar dues entrades i afegir fins a tres nens menors de 16 anys de forma gratuïta. Primer haureu d'omplir un formulari i després rebreu un codi que haureu de bescanviar a un link que us indicaran.

A més de la part econòmica, l'oferta és més que engrescadora perquè permet veure el procés de restauració d'aquesta joia modernista, esdeveniment que acostuma a estar tancat al públic general. S'ha acabat això de pensar que la Casa Batlló és només una atracció per als turistes! Visiteu-la i en quedareu enamorats!

 NO T'HO PERDIS: més idees genials a la guia completa del Nadal a Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat