Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
cinema
FOTO: Shutterstockcinema

Entrades a 2,90 euros, torna la Fiesta del Cine amb una mirada jove

Manuel Pérez
Escrit per
Manuel Pérez
Publicitat

Ja tenim data per a un dels esdeveniments anuals més esperats per els cinèfils de cor. La Fiesta del Cine tindrà lloc entre els dies 7 i 9 de maig, el que vol dir que al llarg de tres dies les entrades tindran un preu inigualable de 2,90 euros. Tantes pel·lícules com vulgueu per menys d'un bitllet petit.

La mecànica serà la de sempre: tots els interessats ens haurem d'inscriure a partir d'avui al web de l'esdeveniment, www.fiestadelcine.com. Un cop inscrits, els espectadors podrem comprar entrades per mitjà dels canals habituals de compra –físics i online– sempre que siguin tiquets per als dies de maig escollits.

La Fiesta del Cine, però, creix i busca noves formes d'apropar-se al públic. Enguany l'organització vol posar el focus en una de les baules més febles de la cadena dels espectadors, els joves. Durant els tres dies se celebraran activitats específiques amb l'objectiu d'acostar aquest col·lectiu a les sales d'exhibició: "Volem transmetre'ls el gust pel setè art i la màgia del cinema al cinema. Que descobreixin l'emoció de gaudir d'una pel·lícula en una sala cinematogràfica", ha manifestat en un comunicat Estela Artacho, presidenta de la Federació de Distribuïdors Cinematogràfics (FEDICINE)

Entre les activitats dissenyades específicament per als joves, hi haurà una trobada el 3 de maig entre directors i intèrprets i els seus fans més joves als Cinesa Proyecciones de Madrid. A Barcelona també tindrem un calendari específic d'actes. El divendres 4 de maig, estudiants d'entre 11 i 13 anys gaudiran d'una visita guiada a cinemes emblemàtics de la ciutat per conèixer de mà dels experts el funcionament de les sales i els misteris que amaguen les seves tècniques de projecció.

Som-hi, tothom a celebrar la Fiesta del Cine!

Últimes notícies

    Publicitat