Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Es busca un llibreter que vulgui treballar en un hotel de luxe de Les Maldives... sense sabates

La posició inclou allotjament i pensió completa per al candidat que comenci a partir de l’octubre i treballi durant els propers 12 mesos

Escrit per
Clara Tórtola Escámez
Publicitat

Si ets un apassionat de la lectura, la sorra i el mar, sembla que la feina dels teus somnis podria estar trucant a la porta. L’únic complex turístic de l’illa de Kunfunadhoo, a l’atol de Baa de les Maldives, busca un llibreter que treballi descalç durant els propers 12 mesos a partir d’octubre. Soneva Fushi és l’hotel de 5 estrelles en el qual es troba la llibreria, que ara busca un nou aspirant per a la posició de 'Barefoot Bookseller'.

Les condicions d’aquesta particular feina inclouen allotjament, pensió completa i un horari flexible a banda del sou, per a un candidat que tingui un excel·lent domini de l’anglès. I el requisit més curiós de tots: anar descalç. I per què? Doncs perquè l’hotel es troba en una Reserva Mundial de la Biosfera de la Unesco, i, per tant, les sabates no estan permeses ni per als treballadors ni per als hostes del complex d’aquesta illa paradisíaca.

Barefoot Booksellers
@barefootbooksellers

El nou llibreter o llibretera a banda de fer-se càrrec de la botiga, també haurà d’organitzar tallers i activitats com classes d’escriptura creativa, biblioteràpia o conferències literàries. A més, haurà de gestionar les xarxes socials de la llibreria i escriure al seu bloc, on compartirà les experiències i fotografies de la vida a l’illa. Es valorarà l’escriptura creativa i la fotografia, tal com diu la convocatòria.

Barefoot Booksellers
@barefootbooksellers

La iniciativa va sorgir el 2018, quan Ultimate Library es va associar amb el ressort de luxe de Soneva Fushi i va portar la primera llibreria emergent a les Maldives. Aquell any van rebre centenars de sol·licituds. Ara ja hi ha una segona llibreria a Soneva Jani, i sis “barefoot booksellers” o llibreters descalços que ja han viscut l’experiència. Les dues llibreries asseguren haver demostrat que en temps incerts, el somni d’una residència entre els llibres, el mar i la sorra continua sent atractiu universalment.

No t'ho perdis: 10 coses que pots fer a Cancún

Llegeix el número d'estiu de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat