Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Es busquen intèrprets per al nou musical d'Àngel Llacer i Manu Guix

Els càstings per al clàssic 'Cantando bajo la lluvia' començaran al setembre

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Segur que més d'una vegada, sobretot cantant sota la dutxa, heu somiat amb formar part del repartiment d'un gran musical. Ara és la vostra oportunitat! Després de l'èxit de 'La jaula de las locas' i 'La tienda de los horrores', els directors i productors Àngel Llàcer i Manu Guix preparen ja el que serà el seu tercer musical de gran format, i ja han anunciat càsting per al mes de setembre.

El títol escollit serà aquesta vegada una peça clàssica dels anys 50, 'Cantando bajo la lluvia', tota una icona en els musicals gràcies a la seva versió cinematogràfica. La producció, que arribarà als teatres a l'octubre de 2021, també anirà a càrrec de Nostromo Live i comptarà amb coreografies de Miryam Benedited, professional que ja ha format part de l'equip dels altres dos espectacles.

De moment, convoquen ara càsting per escollir els principals intèrprets de el nou muntatge que es veurà al Teatre Tívoli de Barcelona. Es busquen actors i actrius cantants als quals s'exigeixen elevats nivells de claqué i jazz. Els interessats hauran d'enviar la seva candidatura abans de el 31 d'agost al correu electrònic audiciones@cantandobajolalluvia.es. Les proves començaran el 17 de setembre.

Així que ja ho sabeu, si voleu passar de cantar sota la dutxa a 'Cantant sota la pluja', prepareu la veu i el ritme.

NO T'HO PERDIS: 9 paraules de sexe en català que et faran trempar

Les millors idees d'oci i cultura a la nova Time Out Pocket interactiva.

Últimes notícies

    Publicitat