Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Avió
Foto: shutterstock

Escapades per 20 euros o menys: rebaixes en els bitllets de tren i avió!

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

Si viatjar no és un dels teus propòsits d'any nou, segur que ho és guardar. Sigui com sigui i amb el que sigui, el nou any sempre va bé començar-lo amb promocions al gimnàs, ofertes al súper o gangues per al teu proper viatge. A continuació et resumim en menys de 3 minuts les promocions de les principals companyies d'avió de baix cost, trens i autobús. Fixa't bé que en alguns casos ser previsor et pot suposar un estalvi de fins a un 50% de descompte en el preu del teu bitllet.

Vueling: vols des de 19,99 euros 

La companyia groga no està per 'rebaixetes', amb diminutiu, i durant tres dies –del 7 al 9 de gener– ofereix fins 280.000 vols per Europa amb descomptes especials. L'única condició que posa és que els vols siguin entre el 27 de gener i el 15 de juny de l'any 2020, concentrat les majors ofertes en dies claus. A la seva web tenen destinacions com Ginebra, Santander o Hamburg per poc més que un menú en ple centre de Barcelona.

Renfe: més sostenible i nons preus

La revolució sostenible que estem vivint reivindica el tren com l'opció més sostenible per viatjar i la companyia espanyola de ferrocarrils ens ho vol posar fàcil i econòmic. Amb ofertes de fins al 70% de descompte, pots trobar gangues com un Barcelona - Madrid des de 22 euros o Madrid - Bilbao per només 15 euros. Corre que la promoció dura fins al 10 de gener!

Alsa: I en bus, per què no?

El bus també pot ser una opció ràpida i sobretot còmoda. Oblida't de facturar, hores d'espera i risc de vagues. Alsa també comença l'any amb rebaixes i ofereix destinacions per Espanya amb un 40% de descompte. Per exemple, hi ha viatges Barcelona - València a partir de 5 euros o Saragossa - Madrid per menys de 6 euros.

AirEuropa: per menys de 30 euros viatge per tot Espanya 

Infinitat de destins a preus que no superen els 40 euros és la gran promoció amb la que Air Europa comença l'any. Si els reserves entre el 2 i el 19 de gener podràs gaudir de destins per la península o Canàries per menys de 26 euros o als Estats Units per menys de 130 euros.

EDreams: somia amb descomptes d'altura

El cercador eDreams opta per regalar descomptes aplicant el codi 'REBAIXES' a la compra de vols a través del seu web. Si fas la reserva entre el 7 i el 13 de gener de l'any 2020 tindràs al teu abast destinacions des de 19 euros a Paris o Madrid per menys de 10. Preus de bogeria que exigeixen llegir-se bé la lletra petita però que no se t'escapin!

Norwegian: rebaixes a destinacions nacionals

La companyia noruega comença rebaixes i les ofereix a destinacions arreu del món fins al 20 de gener. D'Alacant a Tel Aviv, les rebaixes de Norweigian inclouen milers de quilòmetres rebaixats fins a l'octubre de 2020. Ja trigues a comprovar quin és el teu pròxim destí!

EasyJet: 500.000 places amb descompte

L'altra companyia de baix cost per excel·lència és EasyJet i ho demostra un any més amb una de les promocions més temptadores. Fins 500.000 vols amb descomptes que poden estar rebaixats fins a un 20%. A més si no tens el destí clar, la companyia et permet trobar la destinació amb el seu cercador aleatori. Posa el pressupost i l'aeroport de sortida, que ells et busquen la millor opció. Podràs gaudir d'aquestes promocions en vols del 30 de gener i el 2 de juliol de l'any 2020.

Iberia: fins al 17 de gener

Iberia no especifica el percentatge de descompte ni les destinacions, ni la quantitat de vols amb rebaixes, només anuncia que els millors preus els pots trobar si els reserves abans del 17 de gener.

Level: vola encara més barat

La companyia de baix cost Level publica a la seva web milers de vols directes a preus molt ajustats i a tots els continents. Aquest 2020 l'empresa compleix anys i ho vol celebrar a cop de codi promocional. En funció de continent que et vulguis moure, tria el codi de descompte FELIÇ, HAPPY o BIRTHDAY i gaudeix de vols fins a un 50% més barats.

Aegean Airlines: descomptes del 40% 

La companyia grega és la menys coneguda però queda't amb el seu nom perquè les seves rebaixes de l'aire són irresistibles. Tens fins al 15 de gener per reservar vols directes entre el 18 de febrer i el 24 d'octubre de 2020 per l'arreu del món.

NO T'HO PERDIS: L'AVE 'low cost' ja té data del primer viatge 

Últimes notícies

    Publicitat