Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Estopa
Foto: Estopa

Estopa actuarà per primer cop a l'Estadi Olímpic l'estiu de 2024

Els dos germans celebraran els seus 25 anys de carrera amb dos concerts a Barcelona i Madrid

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Time Out Barcelona ACN
Publicitat

Després que Estopa revolucionés les xarxes socials amb un vídeo que ells mateixos van penjar al seu compte d'Instagram al mig de l'Estadi Olímpic acompanyats d'una guitarra, els rumors finalment s'han confirmat: els germans Muñoz actuaran per primera vegada a l'Estadi Olímpic Lluís Companys el 10 de juliol de 2024. El concert formarà part de la gira que duran a terme per celebrar els seus 25 anys de carrera damunt dels escenaris.

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de Estopa (@estopaoficial)

David i José Muñoz han anunciat la notícia a través d'X, l'antic Twitter, on també han confirmat que actuaran al Cívitas Metropolitano de Madrid uns dies abans, el 22 de juny de 2024. Les entrades per a ambdós concerts es posaran a la venda el pròxim 30 de novembre a les 22 hores a la pàgina oficial del grup.

Malgrat que encara no se sap si afegiran més parades a la seva gira, el que si han confirmat és que vindrà acompanyada d'un nou àlbum 'Estopía', que commemorarà la seva trajectòria amb 12 cançons noves i que no tindrà cap col·laboració. Tot i que encara haureu d'esperar uns mesos per escoltar-lo sencer, el seu nou single 'El dia que tu te marches' serà la primera cançó del disc i sortirà l'1 de desembre.

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts de 2023 i 2024 a Barcelona

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat