Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Concert d''Eufòria'
Foto: Jordi Play / CCMA / ACN16.07.2022, Barcelona Concert d'Eufòria al Palau Sant Jordi. foto: Jordi Play/CCMA

Eufòria organitza un càsting multitudinari al centre de Barcelona (amb places limitades)

La convocatòria durarà tres dies i comptarà amb les visites de concursants de les edicions anteriors

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

La plaça de Catalunya de Barcelona es convertirà en l'escenari pel càsting multitudinari d'Eufòria. Després de la fase en línia del procés de selecció, el talent show de TV3 ha convocat el càsting presencial més gran que ha fet mai fins ara a un dels punts més emblemàtics de la ciutat. Durant els dies 30 de novembre, l'1 i 2 de desembre, els aspirants actuaran davant el jurat per intentar arribar a la selecció final. Des de l'organització han avisat de la pujada del nivell d'exigència i només 100 concursants aconseguiran passar a la segona fase, que se celebrarà els dies 20, 21 i 22 de desembre.

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de @euforia3cat

Si us vau perdre la convocatòria en línia, no us preocupeu: ara també podreu convertir-vos en aspirants amb el passi Last Minute. Aquesta iniciativa és una de les novetats d'aquest any, i permetrà cantar davant del jurat a les primeres 50 persones que es presentin lliurement a la plaça Catalunya el divendres i dissabte.

A més de les actuacions de tots els participants, el divendres 1 de desembre també visitaran el recinte alguns dels concursants de les altres edicions, que ajudaran a l'equip de càsting a escollir qui passa a la següent fase. L'esdeveniment estarà obert a tothom qui vulgui treure el nas i escoltar els aspirants mentre canten, ja que les audicions es faran a porta oberta.

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts de 2023 i 2024 a Barcelona

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat