Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Vueling
Foto: iStock-Vueling

Evacuen d'urgència un avió en xocar-se amb un ocell a l'aeroport del Prat

Els passatgers han sigut desallotjats de l'avió després que aquest impactés contra l'au quan s'estava enlairant

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

L'Aeroport del Prat va patir ahir una aturada de 45 minuts sense avions enlairant-se per seguretat després d'un peculiar incident. Un avió de la companyia aèria Vueling va xocar-se amb un ocell mentre s'enlairava. Aquest incident va forçar l'avió a quedar-se a terra, mentre que el personal de seguretat evacuava d'urgència a tots els passatgers, dels quals cap va resultar ferit.

Tal com va informar Aeroinfo Barcelona-El Prat al seu compte de Twitter, l'ocell va impactar amb una aeronau, el que va provocar un sobreescalfament dels frens. Tot i l'incident, uns 45 minuts després l'aeroport va recuperar la seva activitat normal i els vols van recuperar la regularitat de forma progressiva un cop es va retirar l'aeronau de la pista.

Una sèrie d'aterratges peculiars

Aquest succés no ha estat l'únic que l'Aeroport del Prat ha viscut en els darrers mesos. Al maig d'aquest mateix any, un avió de la companyia British Airways va haver de fer un aterratge d'urgència a causa d'una emergència mèdica, tot i que al cap de dues hores va poder tornar a enlairar-se i acabar el seu trajecte.

Si parlem d'aterratges de pel·lícula, el desembre de 2022 un avió que venia de Casablanca va haver d'aterrar al Prat forçat per gairebé una trentena de persones que s'havien escapat del país. Tot va començar quan una dona embarassada va fingir que es posava de part, i així van aconseguir aturar el trajecte. De les 28 persones que van fugir de l'avió, els Mossos d'Esquadra van interceptar a 14 a la mateixa pista.

NO T'HO PERDIS: Les 14 destinacions més infravalorades d'Europa

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat