Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Propósitos 2021
Shutterstock

Explica'ns què vols fer al 2021 i ho publicarem a Time Out!

Et deleixes perquè acabi el 2020, oi? Explica'ns què és el que t'agradaria recuperar l'any que ve i ho publicarem a la revista de desembre-gener

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Ai, el 2020... D'acord, és possible que també hàgim gaudit de bons moments durant aquest any, però no ens enganyem: entre la pandèmia, el confinament i l'estat d'alarma, estem desitjant que arribi el 31 de desembre. Està clar que haurem de seguir convivint amb la covid-19, i mantenir els nivells de responsabilitat que la majoria de la societat està complint fins ara, però també esperem poder tornar a gaudir dels petits plaers de abans del coronavirus... Us en recordeu?

Per començar l'any amb ganes, volem que ens expliqueu què esteu desitjant fer l'any que ve, que compartiu amb nosaltres tot allò que la pandèmia ha frustrat aquest 2020 i esteu desitjant de recuperar en els següents mesos. Voleu anar a un festival de teatre? Ballar fins a la matinada i lligar amb algú que acabeu de conèixer? Fer una melé amb els amics? Viatjar a l'altra punta del planeta? Anxovar-vos en un bar de tapes i fregar els colzes dels altres clients amb plaer? Casar-vos o celebrar l'aniversari amb una festassa? Volem saber-ho!

Les respostes més divertides, originals i sinceres es publicaran en el proper número de la nostra revista, que sortirà el dia 2 de desembre. Si voleu participar, només heu d'omplir el formulari que trobareu una mica més avall, amb les vostre dades i el vostre propòsit (el límit d'extensió vostre pla per 2021 és de 100 caràcters). Teniu fins al 18 de novembre per participar-hi, després contactarem per correu electrònic amb els seleccionats per demanar-vos les dades i així publicar les vostres respostes a la revista.

Estigueu atents a les xarxes socials perquè també podreu participar per aquí!

Últimes notícies

    Publicitat