Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Torre Glòries, Barcelona
Foto: Maria DiasTorre Glòries

Facebook controlarà les 'fake news' des de la Torre Agbar

Pau Roigé
Escrit per
Pau Roigé
Publicitat

La Torre Agbar (o Torre Glòries, com s'hauria de dir ara) portava un temps de crisi existencial: acabaria sent hotel o oficines? Doncs bé, fa poc més d'una setmana es va saber que l'empresa Competence Call Center (CCC) havia llogat 9.000 metres quadrats de l'edifici (8 plantes) per instal·lar-hi unes oficines, com avança el diari Cinco Días. CCC es dedica, entre altres coses, a treballar per Facebook analitzant el contingut que es publica a la xarxa social, detectant el que és nociu i esborrant-lo, i això és precisament el que farà des d'un dels edificis més emblemàtics de la ciutat.

Dins d'aquestes oficines hi haurà més de 500 persones treballant per assegurar les bones pràctiques dels usuaris dins de Facebook. Tot i que ningú ha confirmat ni desmentit la notícia oficialment, CCC ja té trenta processos de selecció per Barcelona. Demanen Community Managers, persones pel departament de recursos humans i administradors de sistema.

Competence Call Center ja porta fent aquesta tasca des d'unes oficines a Essen (Alemanya) des de fa un temps, i s'intueix que el centre de Barcelona serà de la mateixa magnitud, tot i que hi ha qui diu que el substituirà.

Tot això ve després d'una profunda crisi de reputació que va portar Mark Zuckerberg, CEO de Facebook, a declara davant el Congrés dels Estats Units per culpa de la seva mala gestió de les dades privades dels usuaris. Cal dir que ja s'han pres mesures al respecte i que, fa una setmana, l'empresa Cambridge Analytica, responsable de la filtració de dades, va tancar després de declarar-se en bancarrota.

Últimes notícies

    Publicitat