Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Fender ofereix classes online de guitarra gratis durant tres mesos!

Escrit per
Carla Romera
Publicitat

Sabem ja de moltes iniciatives per part de marques i empreses que han decidit aportar el seu granet de sorra per ajudar-nos a passar millor aquesta quarantena. Internet, l'únic mitjà pel qual podem estar en contacte actualment, està ple d'idees per fer a casa, classes en línia d'idiomes, rutines d'exercicis...

I Fender ha decidit sumar-s'hi! La famosa marca de guitarres ha decidit oferir tres mesos de classes gratis que s'impartiran en línia a la seva pàgina web. No només posa a disposició de l'usuari vídeos en alta resolució de mestres reals, sinó que també pots seguir el teu progrés en línia i practicar només amb una tabulatura i un metrònom. A més, posa a disposició de l'alumne les pautes per tocar cançons concretes. La inscripció està oberta a tothom i, si creus que després dels tres mesos (o abans) ja ets un mestre, pots cancel·lar la subscripció quan vulguis.

Fender Play, clases de guitarra online

FOTO: Fender Play

Tocar la guitarra és un dels somnis frustrats de moltes persones. Et vas comprar una guitarra per tal d'aprendre a tocar-la, que va acabar abandonada en un racó per la manca de temps? Vas començar i mai més es va saber o només saps tocar tres o quatre cançons a força de tutorials de YouTube? És el teu moment, estem confinats però 'The show must go on'. A més, Fender també ofereix classes de baix i ukelele i pots descarregar-te la seva aplicació, en què també podràs prendre classes fàcils de seguir.

NO T'HO PERDIS: 10 concerts filmats inoblidables per veure a casa

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa amb la nova Time In Pocket interactiva 

Últimes notícies

    Publicitat