Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Fes memòria! L'Apolo et regala 1 any de concerts gratis

Escrit per
Marta Salicrú
Publicitat

Recordes la primera vegada que vas anar a l'Apolo? Aquell concert allà que et va canviar la vida? Alguna anècdota que sempre expliquis? Potser alguna d'inconfessable...?

No ho preguntem nosaltres: ho pregunta l'equip de la sala de concerts i de ball del carrer Nou de la Rambla. El 2018 l'Apolo fa 75 anys i la gent de la casa n'està reconstruint la història, i diuen que sense les vostres vivències, els quedaria coixa.

Per aquest motiu, han preparat un formulari perquè els envieu les vostres anècdotes, i per animar-vos a participar-hi, entre tots els que ho feu sortejaran un any sencer de concerts gratis!

Amb 75 anys d'història, l'Apolo és la sala més antiga de tot l'Estat. Tres quarts de segle en què les seves parets vermelles han acollit molta música en directe i molt de ball, però també formen part de la seva història atraccions, boxejadors, soldats nord-americans, taxi-girls, bodes gitanes i orquestres.

Com a part de la celebració del seu 75 aniversari, l'Apolo prepara un documental, exposicions fotogràfiques i un llibre, entre d'altres mogudes. Si voleu continuar formant part de la seva història, aquesta és la vostra!

Últimes notícies

    Publicitat