Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Finlàndia
Foto: Shutterstock

Finlàndia fa una crida a "buscadors de la felicitat" que vulguin viatjar-hi gratis aquest estiu

Us expliquem com aplicar la vostra sol·licitud per visitar de franc el país més feliç del món

Liv Kelly
Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Liv Kelly
Traduït per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Malgrat tot el que ha passat al món durant els últims anys, Finlàndia continua sent un bon lloc on viure, si busques ser feliç. Durant els darrers sis anys, el país ha ocupat el primer lloc de l'informe de la felicitat mundial de l'ONU, i per segon any consecutiu, Finlàndia es prepara per deixar-nos conèixer els seus secrets per aconseguir aquesta felicitat idíl·lica.

Si voleu saber com els finlandesos es mantenen tan feliços al llarg dels anys, teniu una oportunitat. Visit Finland i Helsinki Partners donaran la benvinguda a alguns afortunats 'hapiness seekers' (buscadors de la felicitat) a aquest país, i els oferiran una classe magistral de felicitat de cinc dies, del 9 al 14 de juny, dirigida pels Helsinki Happiness Hackers. El millor de tot? Tot el viatge –vols de tornada inclosos– serà totalment gratuït.

Finlàndia
Foto: Shutterstock

L'equip de formadors, els anomenats 'hackers' de la felicitat, seran Lena Salmi, una antiga nedadora i periodista esportiva de 70 anys que va en monopatí per Hèlsinki; Adela Pajunen, biòloga i escriptora que defensa el benestar centrat en la natura; i Luka Bala, un restaurador que basa la seva ètica en la sostenibilitat. Si voleu aprendre sobre la felicitat, sembla que ells tenen totes les qualitats per ensenyar-la.

Aleshores, què implica la classe magistral? Us donem un parell d'exemples de les activitats que fareu. La primera serà endinsar-vos dins la natació salvatge, una pràctica molt comuna durant tot l'any a Hèlsinki. Tot i que soni imponent, la natura impressionant que envolta la ciutat farà que sigui bufar i fer ampolles. També està previst una passejada pel bosc, ja que és una manera fantàstica de millorar l'estat d'ànim, una activitat que fins i tot recomanen els metges locals per alleujar l'estrès.

Com enviar la sol·licitud?

Si esteu intrigats o teniu ganes d'aprendre més sobre les millors maneres de mantenir-vos feliços, podeu trobar més informació i sol·licitar el viatge a través de la seva pàgina web. Això sí, no badeu massa perquè el termini es tanca el pròxim 4 d'abril.

NO T'HO PERDIS: 10 escapades imprescindibles per Catalunya

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat