Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

'Future man': l'última fumada de Seth Rogen

Escrit per
Serielizados Serielizados
Publicitat

La idea de passar-te el teu videojoc preferit i de sobte, en ple gaudi individual, apareixen els protagonistes de la teva aventura virtual a la teva habitació. Aquesta anada d’olla només podria ser realitat en el cervell amb més THC de Hollywood. 'Future Man' és l’última fumada de Seth Rogen. Una comèdia de ciència ficció autoreferencial i amb una quantitat de referents pop per minut deliciosament indecent. Rogen és un gènere en si mateix i 'Future Man' ha vingut a confirmar-ho. Sigueu amants o no del sci-fi, no us perdeu aquesta frikada. Disponible a HBO Espanya.

El Sisè Sentit

El nen del 'Sisè Sentit' s’ha menjat al nen del 'Sisè Sentit' i podreu comprovar-ho a 'Future Man'. Barbut i amb un rostre eixamplat en 16:9, el seu personatge us sacsejarà la nostàlgia i rebentarà el vostre imaginari col·lectiu. Una elecció de casting que encara fa més hilarant la sèrie. 

This Is the End

La hiperactivitat i la conya de Future Man recorden a la pel·li ‘This is The End’. Una òpera apocalíptica passada de voltes de Seth Rogen i Evan Goldberg amb Jonah Hill, James Franco, Michael Cera i un reguitzell de mites inacabable. Una buddy movie de manual. Inclús hi surt Rihanna!

Últimes notícies

    Publicitat