Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Gimaguas Barcelona
Foto: Instagram / @gimaguas

Gimaguas obre una botiga efímera a Barcelona (amb preus rebaixats)

La marca barcelonina, fundada per les bessones Durany, proposa peces d'arxiu de rebaixes

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Publicitat

Pot ser que la conegueu, o pot ser que no, però aquesta marca de roba va conquistar el cor de les 'fashionistes' des que es va fundar l’any 2018. Es tracta de Gimaguas, una firma creada per les bessones Claudia i Sayana Durany que es defineix per les siluetes despreocupades, els estampats a mida, els teixits tècnics i els detalls inspirats en l’artesania. L’octubre del 2023 les germanes van obrir la seva primer botiga insígnia a la Dreta de l’Eixample i des de llavors han anat instal·lant diversos locals efímers arreu del món. En tots aquests indrets s'exposen les noves col·leccions, però si la peça de la marca que perseguiu des de fa temps és d’altres temporades, no patiu, perquè des del dimecres 13 de març fins al dissabte 16 de març, Gimaguas organitza un punt de venda de peces d’arxiu a Barcelona. I, a més, de rebaixes. 

Va ser anit, a poques hores abans d'obrir, quan la marca va desvelar a través del seu compte de TikTok que el punt de venda s’instal·lava al carrer d’Aragó 425, a tocar de la Monumental. Durant quatre dies, des de les 11 h fins a les 20 h, podeu descobrir l’espai on es proposen tota mena de productes d’arxiu: des de roba fins a accessoris.

@gimaguasofficial Gimaguas Archive Sale en Barcelona Miércoles 13 a sábado 16 de marzo 11H - 20H C/ Aragó 425, Barcelona Te esperamos &lt3 #gimaguas #archive #sales #fashion #fyp ♬ original sound - Gimaguas

Gimaguas es va popularitzar pels seus vestits estivals i els seus accessoris —sobretot les bosses—, però també se la reconeix per la seva cura en l’elaboració artesanal de les peces. De fet, totes elles estan dissenyades a Barcelona i la majoria estan fetes a l’Estat. I és que les germanes Durany volen transmetre el culte per les coses fetes a mà, sense perdre el 'look' urbà.

Botigues efímeres

Si bé la botiga ubicada a la Dreta de l’Eixample és l’única permanent en tot el món, Gimaguas organitza periòdicament locals efímers arreu del planeta. Per exemple, l’abril de l’any passat, van instal·lar-ne una al Lower East Side de Nova York. Al novembre, durant una setmana, en van posar una altra al barri del Soho de Londres. I per segon any consecutiu, a partir de l’abril, en col·locaran una altra al centre històric d’Eivissa, que estarà oberta fins a l’octubre. 

@greenfusilli one of my fav brands ever have a pop up right now in london ❤️‍🔥⚡️#gimaguas #gimaguaspopup #gimaguaslondon ♬ All Night - Ndup

Èxit entre les celebritats

Les xarxes han evidenciat l’èxit de la marca barcelonina i és que a través d’elles hem vist a diferents personatges famosos lluint alguns dels seus productes. Des de Lily Rose Deep, amb un jersei de punt gris, fins a Gigi Hadid, amb unes arracades en forma de llimona, o també l’Aitana, amb un conjunt de dues peces de color vermell, són moltes les celebritats les que no han amagat que els agraden els productes de Gimaguas. 

View this post on Instagram

A post shared by Gimaguas (@gimaguas)

NO T'HO PERDIS: Les peces de roba singulars i pintades a mà d'Unë Concept ja tenen botiga física a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat