Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Gladiator
Foto: Scott Free Productions

'Gladiator 2': Resum, protagonistes i localitzacions

Sembla que torna la seqüela d'espases i sandàlies de Ridley Scott. De moment, això és el que en sabem

Phil de Semlyen
Escrit per
Phil de Semlyen
Traduït per
Mireia Servitje
Publicitat

Han passat 22 anys des que el Maximus Decimus Meridius de Russell Crowe va entrar amb força en la història del cinema amb l'èpica 'Gladiator', el superèxit de Ridley Scott que va guanyar l'Òscar a la millor pel·lícula. I sembla que –si no el film, sí el seu heroi romà– tornarà a tot el món amb una segona part.

¿Quin serà el repartiment de 'Gladiator 2'?

Una informació de Hollywood, cortesia de 'Puck', ens diu que Scott està treballant en la recerca del repartiment d'actors clau per la seva seqüela. De moment, ha transcendit el nom de Paul Mescal com a protagonista (Lucius). L'irlandès és l'actor de moda: està nominat a l'Oscar per 'Aftersun', està rodant el 'remake' d''Un tramvia anomenat desig' i aviat començarà el rodatge de 'Gladiator 2' de Ridley Scott. 

Gladiator
Foto: Gladiator

¿On es rodarà 'Gladiator 2'?

Recentment, també s'ha vist membres de l'equip de producció de la pel·lícula a Ouarzazate, al Marroc, i els rumors que diuen que estaven disposats a negociar l'accés a una de les localitzacions clau del primer 'Gladiator', Atlas Studios, així com als decorats i attrezzo.

Scott diu que el guió ja està escrit: "Tenim un bon lloc i lògic on anar", va dir a 'Deadline' el 2021. "No es pot fer una altra pel·lícula tipus 'Gladiator'. Cal tenir prou components de la primera per recollir la pilota i continuar".

No hi ha cap indici que l'afició del director per les pantalles panoràmiques disminueixi. Fa poc va dirigir 'The last duel' i actualment està acabant 'Napoleon' amb l'estrella de 'Gladiator' Joaquin Phoenix.

¿Quin serà l'argument de 'Gladiator 2'?

Amb un primer esborrany del guionista de 'The town', Peter Craig, i amb David Scarpa ('Napoleon') també treballant-hi, és possible que la història de 'Gladiator 2' es reprengui amb Lucius, el jove nebot del conspirador sense escrúpols Commodus (Phoenix).

L'èxit massiu de 'Top Gun: Maverick', que de moment ha facturat 1.480 milions de dòlars, farà que la maquinària de Hollywood estigui més predisposada una seqüela també d'aquest icònic film? Sigui com sigui, podria ser un bon moment per anar portant la toga a la tintoreria.

NO T'HO PERDIS: Les 29 pel·lícules més esperades del 2023

Ja pots llegir el número de febrer de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat  

Últimes notícies

    Publicitat