Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Guanya 10.000 euros fent una versió per a 'Cover', el programa que presenta Lildami

Love of Lesbian, Sopa de Cabra, The Tyets, Ginestà i Antònia Font són els protagonistes de la nova edició de l'espai 100% digital de TV3

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Love of Lesbian, Sopa de Cabra, The Tyets, Ginestà i Antònia Font ja estan ansiosos. Esperen amb candeletes rebre versions dels seus hits que els facin caure de cul a terra, perquè –no ens enganyem– no seria la primera vegada que un 'cover' supera l'original. Si us atreviu a jugar podreu guanyar 10.000 euros. Parlem de la segona edició de 'Cover', el 'talent show' de TV3 cent per cent 'online' que en aquesta ocasió presenta el raper Lildami –prenent el relleu de Miki Núñez– i que té un jurat format per Manu Guix, Joan Colomo i Mariona Batalla.

I com funciona?

Trieu quina cançó d'aquests cinc grups voleu versionar. Sigueu originals, feu-vos-la vostra i penseu que els grups les escoltaran i volen que els sorprengueu, no val copiar-los i prou! Quan la tingueu, graveu-la en vídeo en vertical i pugeu-la a Instagram o YouTube amb les etiquetes #CoverTV3 i #CoverTV3+Artista (per exemple, #CoverTV3 i #CoverTV3Ginestà). Per acabar de formalitzar la inscripció només haureu d'omplir el formulari online de tv3.cat/cover.

Fins quan hi podeu participar?

Podeu enviar covers fins al dia 23 d'octubre a les 23.59 h. Serà a partir d'aleshores que el jurat tindrà la feinada de valorar totes les versions i en seleccionaran cinc per artista. I aquí és on entren ells: Love of Lesbian, Sopa de Cabra, The Tyets, Ginestà i Antònia Font triaran quines passen a la gran final (una per grup, esclar) i a partir d'aquí tothom podrà votar quina és la millor de l'any. Sort!

View this post on Instagram

A post shared by Cover TV3 (@covertv3)

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

    Publicitat