Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Hamburgueses gratis a BCN a canvi de la vostra indignació

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

Vivim en un estat de tensió crònic, ens alterem amb facilitat i acumulem tal quantitat d'electrons al nostre cos que qualsevol dia Endesa ens passa factura. Vivim al ritme de les vibracions que emet Whatsapp i si aconseguim algun moment de pausa, l'actualitat política irromp i s'ho carrega tot. Irritibilitat, ansietat, més hores setmanals al psicòleg i crits, molts crits. Burger King, però, ha girat la truita (l'hamburguesa en aquest cas) i vol aprofitar la capacitat pulmonar que tots tenim a l'hora de vomitar queixes i indignacions per regalar hamburgueses i encendre el foc de la graella.

Desfoga't per una hamburguesa gratis!

La campanya que porta el nom de #Desfógate vol que la gent canalitzi tot el que l'encén en el seu dia a dia, sigui la política, la feina o la sogra, per aconseguir una hamburguesa gratis. A través de la pàgina web que han habilitat o al restaurant Burger King d'Urquinaona només durant aquest cap de setmana. La campanya presencial es tracta d'una habitació de pantalles LED on es projecten les flames que 'en teoria' cuinen l'hamburguesa. Com més queixes i decibels vomiti l'usuari en 40", més viva mantindrà la flama i més possibilitats tindrà d'aconseguir un 'whooper' per la 'face'.

Amb aquesta fogosa acció, ens tornen a demostrar que les multinacionals són les mestres del màrqueting i que només elles són capaces de treure rendibilitat a la indignació general que es respira en la població. Burger King sap que només hi ha una cosa en què tots plegats coincidim i aniríem amb ella a la fi del món, la paraula GRATIS! O, simplement és un experiment sociològic per confirmar la teoria que a Espanya només aconseguiràs aixecar la gent del sofà per queixar-se si els hi regales alguna cosa. Que Delacroix reneixi i pinti 'L'hamburguesa guiant el poble', si us plau!

Estadística que ha fet Burger King a través de les xarxes

 La broma els pots sortir cara si independentistes i Tabernaris, o gent d'esquerres i de dretes, se'ls presenten a les portes. "L'hamburguesa serà sempre nostra!". O, per contra, podríem estar davant de la pipa de la pau (hamburguesa de la pau), que coincidint els d'una opció i els de l'altra al restaurant, acabessin entaulats i enterrant la destral de guerra. La paradoxa insuperable seria que es quedéssin sense poder servir hamburgueses perquè els cuiners i cambrers del Burguer King decidissin fer vaga col·lapsant la màquina 'desfogadora'. O, encara millor, que els vegetarians i animalistes col·lapsessin l'entrada i el seu nivell de crits en contra de la iniciativa fos tal que esgotessin les provisions d'hamburgueses. Ja veig el titular! 'Vegetarians esgotant totes les hamburgueses del Burger King per excés d'indignació'. 

No sabem com funcionarà l'experiment, el que està clar és que és una campanya d'impacte rodona com una hamburguesa, apta per a 'haters' que vulguin deixar per un dia el Twitter i per a carnívors desfermats. Que comenci la primavera hamburguesera!

Últimes notícies

    Publicitat