Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

'Herrens Veje', la nova meravella del creador de 'Borgen'

Escrit per
Serielizados Serielizados
Publicitat

Quan parlem de sèries daneses es destaca 'Forbrydelsen', 'Bron/Broen' y una que segurament sigui la més important de totes. La que parla de política europea com ningú: 'Borgen' o 'Los Borgen' com la va estrenar en el seu moment 'Canal+ Series' a Espanya (no és broma). Doncs bé, darrere de l’excel·lència de Borgen està Adam Price, el creador de 'Herrens Veje' (‘Algo en que creer’). Una sèrie incòmode sobre les creences religioses i el rebel·lar-se en el si d’una família catòlica. L’anticlímax del Nadal arriba des de Dinamarca. Un must en tota regla. Disponible a Movistar Series.

Below the surface

L’altre producció d’Adam Price també arriba per Nadal. Un thriller molt més fàcil de digerir que ‘Herrens Veje’. 'Below the surface', és una producció de Price i Soren Sveistrup (‘Forbrydelsen’), dos dels millors creadors d’històries del nord d’Europa. La podeu veure a Movistar+.

The Churchmen

Si 'Herrens Veje' és l’anticlímax del Nadal, 'Ainsi soient-ils' ('The Churchmen') és la sèrie que prohibiria l’església. Una ficció francesa que combina sexe, religió i drogues en un seminari de caputxins. Un autèntic pecat que podeu veure a Filmin.

'

Últimes notícies

    Publicitat