Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Horaris de primavera de la Font Màgica de Montjuïc

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

L'espectacle de llum, música i aigua més gran de Barcelona, és a dir, la Font Màgica de Montjuïc, estrena horaris de primavera.

Fins al 31 de maig, podreu veure les tradicionals coreografies de la font els dijous, divendres i dissabtes a les 21 i a les 21.30 h. L'inici de cada passi dels espectacles s'ha adaptat a les postes de sol, responent així a criteris de sostenibilitat i racionalització horària.

Cada dia hi haurà espectacles diferents. Dijous, de 21 a 21.30 hores, us espera un recull dels èxits de l'any 2000 –Beyonce, Florence and The Machine, Coldplay, Lady Gaga, Shakira, Mika...– i a la sessió següent, de 21.30 a 22 h, us espera una doble coreografia amb una primera part amb música clàssica espanyola, com el Concierto de Aranjuez, i una segona amb èxits pop-rock.

Els temes roquers repetiran al primer passi dels divendres, seguits de valsos de Viena, i al segon passi us delectaran amb les millors bandes sonores de cinema i amb més temes d'aquesta dècada que segur que heu ballat tots.

Si passeu per la Font Màgica les nits de dissabte, us posareu encara més nostàlgics l'espectacle dedicat a les Olimpíades de Barcelona del 92, a la ciutat de Reykjavík, a la dansa espanyola i a artistes desapareguts com Leonard Cohen, George Michael, Pere Tàpies i Chuck Berry.

Últimes notícies

    Publicitat