Notícies

Horrorland s’instal·larà a Illa Fantasia a l’octubre

El parc de terror mantindrà l’activitat tot l’any amb una programació compatible amb el parc aquàtic

Publicitat

Les persones que gaudeixen amb els crits, els ensurts i l’adrenalina del terror tenen una cita a partir de la tardor! El parc del terror Horrorland ja ha trobat nova ubicació: a partir de l’octubre s’instal·larà a Illa Fantasia, a Vilassar de Dalt i compartirà espai amb el parc aquàtic no només per Halloween, sinó durant tota la temporada.

A partir del dia 15 d’octubre, els visitants podran gaudir del parc del terror en el seu format tradicional, durant quinze dies, amb sis noves Haunted Houses i espectacles esfereïdors per Halloween. La resta de l’any el parc oferirà escape-rooms i altres experiències relacionades amb el món del terror que conviuran amb les atraccions del parc aquàtic.

La nova ubicació de Horrorland ha permès a la direcció del parc crear des de zero noves experiències i atraccions, i adaptar-se a les necessitats que genera la pandèmia, com per exemple el control d’aforament (el parc tornarà amb un aforament diari de 1.500 persones, tot i que pot acollir-ne unes 8.000) i la compra d’entrades per grups bombolla. 

Aquesta és una bona notícia pels amants dels parcs temàtics del terror, que van viure amb tristesa el tancament de Horrorland a Cercs, després de tres anys al Berguedà.

NO T'HO PERDIS: La primera exposició del geni surrealista H. R Giger a Barcelona

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

 

Més de Tots Sants

    Últimes notícies

      Publicitat