Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Horrorland s’instal·larà a Illa Fantasia a l’octubre

El parc de terror mantindrà l’activitat tot l’any amb una programació compatible amb el parc aquàtic

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Les persones que gaudeixen amb els crits, els ensurts i l’adrenalina del terror tenen una cita a partir de la tardor! El parc del terror Horrorland ja ha trobat nova ubicació: a partir de l’octubre s’instal·larà a Illa Fantasia, a Vilassar de Dalt i compartirà espai amb el parc aquàtic no només per Halloween, sinó durant tota la temporada.

A partir del dia 15 d’octubre, els visitants podran gaudir del parc del terror en el seu format tradicional, durant quinze dies, amb sis noves Haunted Houses i espectacles esfereïdors per Halloween. La resta de l’any el parc oferirà escape-rooms i altres experiències relacionades amb el món del terror que conviuran amb les atraccions del parc aquàtic.

La nova ubicació de Horrorland ha permès a la direcció del parc crear des de zero noves experiències i atraccions, i adaptar-se a les necessitats que genera la pandèmia, com per exemple el control d’aforament (el parc tornarà amb un aforament diari de 1.500 persones, tot i que pot acollir-ne unes 8.000) i la compra d’entrades per grups bombolla. 

Aquesta és una bona notícia pels amants dels parcs temàtics del terror, que van viure amb tristesa el tancament de Horrorland a Cercs, després de tres anys al Berguedà.

NO T'HO PERDIS: La primera exposició del geni surrealista H. R Giger a Barcelona

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

 

Més de Tots Sants

    Últimes notícies

      Publicitat