Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Idees sexuals per sobreviure (feliços) al confinament casolà

Marta Molas
Escrit per
Marta Molas
Publicitat

Ja fas teletreball? La teva parella està confinada al dormitori? Disposats a no sortir de casa en els pròxims dies? Si ja estàs confinat o preveus estar-ho en poques hores, aquí unes quantes idees eròtiques per relaxar-vos, baixar l’estrès i guanyar en immunitat. I no és un efecte placebo.

La masturbació, les relacions sexuals i els orgasmes provoquen onades de dopamines i oxitocines que milloren el nostre estat d’ànim. L’oxitocina, en concret, redueix el cortisol, una hormona de l’estrés que apareix en moments d’ansietat, por, pànic i angoixa. A més, segons un estudi realitzat pel Departament de Psicologia Mèdica de la Clínica Universitària de Essen, Alemanya, la masturbació fa augmentar el recompte de glòbuls blancs i per tant, la immunitat. 

Un cop dit com de saludable pot arribar a ser el sexe davant del maleït coronavirus, us deixem algun consell per posar-ho en pràctica entre les quatre parets de casa.

Trobeu el moment exacte  

Amb tanta criatura i persones grans confinades a casa, potser costarà trobar el moment d’esbarjo sexual. Les nits i les migdiades seran les vostres aliades. Per sostenir la quarentena, podeu anar variant l’escenari eròtico-festiu: dormitoris, banys, cuines o sobre la mateixa rentadora poden ser els decorats dels vostres encontres sexuals. 

Un sexe excepcional per un moment excepcional

Que tot el país estigui en quarentena és un fet que esperem no reviure mai més. Però és un fet. Fem que sigui el més divertit possible i aprofitem per fer el que mai faríem en la nostra bogeria del dia a dia. Sexualment, podem intentar aconseguir el que mai tenim temps a fer. Com què?

- Que no t’has masturbat mai? Ara tindràs temps!

- Que mai has tingut un orgasme als mugrons? Ara pots entrenar-te!

- Que mai has provat el lubricant de sabors? A jugar!

- Que vols aprende a tenir un 'squirt'? Compra’t un manual com Coño Potens i a provar!

En aquests dies insòlits no hi haurà res millor que mimar-se a un mateix, cuidar als altres i aprendre a conèixer i estimar el nostre cos!

Higiene per davant de tot

I com no. Manteniu l’higiene també al desmelenar-vos. Dutxes abans i després. Joguines eròtiques netes (també pots netejar les joguines amb bactericides adequats). Superfícies netejades amb sabó. Roba neta. I si voleu evitar el contacte entre boques aposteu per postures que respecten certes distàncies, un exemple sería la del gosset pot ser la més indicades. Si el que us va és el fetitxisme, podeu servir-vos de mitges, mitjons, venes, foulards, caputxes o tovalloles i feu-les servir per omplir o tapar-vos la boca. I els experts ja sabreu com usar les vostres mordasses i màscares de 'bondage' de sempre. Però si sou neòfits i el rotllo 'bedesemero' creieu que no us anirà o que fareu el ridícul, animeu-vos igualment! El riure i el plar és de les millors combinacions!

Confinament total: sexe individual

Si la cosa a casa s’ha posat sèria i tu o la teva parella esteu sols en una estança en confinament… També hi ha vida sexual! És el moment de perfeccionar el 'sexting' -l’enviament de missatges sexuals per a calentar-se- i animar-vos a escalfar l’ambient amb emojis i frases pujadetes de to, com si tornéssiu a tenir 15 anys i els vostres pares estiguessin a l'habitació del costat. No us oblideu que la missatgeria sexual millora la confiança de la relació i podeu arribar a tenir orgasmes molt pujats de to. Com? Digueu-li a la vostra parella què voleu fer-li amb cada detall que us vingui al cap i després, quan us torneu a veure, ja li podreu demostrar!

Ara, si escriure no és el vostre fort o us avorreix perquè ja el teniu molt explotat, encara teniu una solució que us provocarà plaer als dos i, a sobre, no vindrà dels vostres dits: els vibradors a distància! La majoria dels vibradors amb comandament a distància que han sortit al mercat en els darrers mesos funcionen a través d’apps del mòbil i estan pensats per ser compartits per una parella.

Posem un exemple: tu estàs confinada dins l’habitació amb el vibrador, actives l'app i avises a la teva parella que activi la seva. I des de fora l’habitació, el teu maromo podrà fer funcionar l’aparell com si fossin els seus propis dits. Qui s’hagués pensat que una quarentena podria ser excitant? La pandèmia del cibersexe havia arribat abans que el Covid-19 i ara ens en podem aprofitar. En teniu un munt per escollir! LUSH 2.0, DITTO o LYDIA, poden ser vaginals, anals o tenir formes imprevisibles per qualsevol racó del cos. 

I no oblideu: vosaltres i el vostre cos sou la primera font de plaer. Masturbar-se físicament i mentalment amb les fantasies que pot recrear la vostra imaginació us farà viatjar cap a paradisos brutals que us poden fer escapar de l’opressió d’estar tancats durant tants dies. I mentre gaudiu, us evadiu i augmenteu les defenses. 

Llestos per al confinament casolà i sexual més llarg de la història? 

NO T'HO PERDIS: 5 llibres 'hots' per passar ben calent el confinament



Últimes notícies

    Publicitat