Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Igotoo, el BlaBlacar per crear viatges compartits en autocar

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

Les aplicacions relacionades amb iniciatives d'economia col·laborativa sembla que volen arribar a tots els àmbits de les nostres vides. Wallapop, Uber, Airbnb, BlaBlacar... ocupen cada dia més la pantalla dels nostres mòbils. Ara arriba i de la mà de dos catalans, l'aplicació que uneix particulars amb companyies d'autocar, és Igotoo i ja es pot descarregar tant en dispositius Android com Apple.

Ens ho plantegem poc, potser perquè sembla que els autocars estan passats de moda o perquè sembla una cosa impossible, però per què no podríem arribar a omplir un autocar a la nostra mida? Com en tots aquests tipus d'aplicacions l'usuari pot ser el que impulsa la reserva de tot un autocar i després els usuaris s'apunten per omplir-lo, o bé, compres un bitllet en un autocar que ja ha creat un altre usuari. Amb 'Igotoo' neix l'alternativa als busos convencionals (trajecte i horaris tancats) oferint la possibilitat de tenir un autocar a mida. Els preus, com passa amb 'BlaBlacar', aniran variant en funció del ple que estigui el bus i es pot utilitzar 24 hores al dia, sense límit en la durada i el recorregut.

Sumem una aplicació més en el polèmic i, a la vegada, exitós món de l'economia col·laborativa. Quina serà la següent? "Hagan sus apuestas!"

Últimes notícies

    Publicitat