Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Ikea
Ikea

Ikea obrirà una botiga al centre de Barcelona aquest estiu

Estarà al districte de Sarrià-Sant Gervasi, tindrà més de 1.500 metres quadrats i disposarà de zona de restauració sueca

Clara Ruiz
Escrit per
Clara Ruiz
Publicitat

Fans d'IKEA que viviu a Barcelona, ara no haureu d'anar fins a Badalona o l'Hospitalet per aconseguir mobles i peces de decoració, i és que la marca sueca obrirà una nova botiga a Barcelona aquest estiu. Estarà situada al número 532 de l'avinguda Diagonal i substituirà l'actual espai de planificació IKEA ubicat en aquest mateix punt: una nova botiga d'espai més reduït, però al centre de la ciutat. 

Més de 1.500 metres quadrats i una zona de restauració sueca

La nova botiga de la Diagonal estarà dividida en dues plantes, comptarà amb una extensió total de 1.525 metres quadrats i oferirà una exposició de 3.000 productes. Els clients tindran accés a tot el catàleg d'IKEA mitjançant els serveis Click & Collect (el client compra per internet i recull els productes a la botiga) i Order & Collect (el client encarrega el producte a la botiga i el recull en 24 hores). 

A més, també hi haurà una nova zona de restauració, 'Swedish Bite', on podreu tastar especialitats sueques. L'espai comptarà amb una terrassa a la mateixa avinguda Diagonal. 

Ikea
Ikea

Quan obrirà la nova botiga IKEA?

L'espai d'IKEA Diagonal obrirà al públic el 30 de juny. Apunteu-ho a l'agenda!

NO T'HO PERDIS: Els 8 millors outlets de Barcelona

Llegeix el número de juny de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat