Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Islàndia convida a cridar i desfogar-se amb aquesta original campanya

Els crits gravats s'alliberaran per tot el país, des de les muntanyes de Festarfjall fins a la cascada Skógafoss

Escrit per
Aitana Palomar
Publicitat

Durant aquests mesos, tots hem anat acumulant emocions i frustracions que han ocupat molt d'espai dins nostre. Ara, busquem maneres de deixar que tot allò acumulat surti. I què millor que desfogar-se amb un bon crit? Islàndia ens anima a fer-ho amb una divertida campanya que proposa cridar i 'let it out' ('deixar que tot surti') després de la pressió de la quarantena.

A l’espot veiem a diferents persones fent activitats (que tots hem fet durant el confinament) a casa seva: veure una sèrie, tallar-se el cabell, fer un puzle, mirar les notícies, estar en família... A poc a poc, aquests personatges van arribant al seu límit, fins que esclaten en un impressionant crit. En aquest mateix instant, deixen d'estar a les seves llars i apareixen en diversos paratges islandesos de somni.

iceland-let-it-out-00
Foto: Anunci 'Let it Out!"

Islàndia és mundialment coneguda per la seva naturalesa salvatge, la seva quietud, la seva calma i l'oportunitat que ofereix tant a locals com a visitants de desconnectar de tot. Per això, a través d'aquest anunci, volen presentar Islàndia com el lloc perfecte per desfogar-se i alliberar-se després d'aquests mesos de pressió, fins i tot si aquest alliberament es tradueix en un crit que, en aquest país, podràs llançar sense necessitat de molestar a ningú.

Aquest anunci, obra de l'agència M&C Staachi UK, es va llançar ahir dimecres i s'emetrà al Canadà, Dinamarca, Alemanya, Regne Unit i els Estats Units durant els pròxims dies. El director del programa de turisme d'Islàndia, Sigríður Dögg Guðmundsdóttir, ha declarat: “volem cridar l'atenció dels possibles turistes sobre el fet que és relativament segur viatjar a Islàndia i que aquí es pot experimentar la naturalesa sense multituds, cosa que creiem que la gent buscarà quan l'interès en els viatges augmenti de nou”.


Foto: Anunci 'Let it Out!"

Al final de l'espot, apareix una frase que diu: “you’ve been through a lot, looking for a perfect place to let it out?” (“has passat per moltes coses, busques el lloc perfecte per deixar-ho anar tot?”). Al que contesten amb la següent proposta: grava el teu crit en lookslikeyouneediceland.com i ells s'encarregaran de deixar-lo anar a Islàndia, a través d'un amplificador, perquè el teu crit viatgi fins a les muntanyes de Festarfjall en la península de Reykjanes; Djúpivogur, un petit poble de fiords; o la cascada Skógafoss, una de les més famoses del país.

NO T'HO PERDIS: Idees per gaudir de l'estiu a Barcelona.

Les millors idees d'oci i cultura a la nova Time Out Pocket interactiva 

Últimes notícies

    Publicitat