Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Itàlia exigirà una prova de covid-19 als viatgers espanyols
FOTO: ShutterstockItàlia exigirà una prova de covid-19 als viatgers espanyols

Itàlia demanarà proves de covid-19 a qui arribi d'Espanya

La mesura de prevenció afectarà tots aquells que arribin d'Espanya, Grècia i Malta

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

Les autoritats sanitàries d'Itàlia han decidit endurir les mesures d'entrada al país després de detectar algun cas de coronavirus entre viatgers provinents de països com Espanya o Grècia.

És per aquest motiu que des d'avui, tot aquell espanyol o resident que provingui de les fronteres espanyoles, gregues o malteses no podrà entrar al país sense una prova de covid-19 que demostri que és positiu. La mesura, de moment, només es limita a la regió d'Emilia Romaña, al nord del país i que té Bolonya com a ciutat més important de la zona.

El president de la regió així ho va confirmar en un comunicat que detallava que els viatgers que hi arribin, en avió, vaixell, bus o tren, hauran de tenir els resultats d'una prova feta 24 abans de la seva arribada. En el cas que el resultat sigui positiu, quedaran en quarantena durant dues setmanes.

Si aquesta és una mala notícia per aquells que tenien planejades les vacances en aquella zona, pitjor ho tenen aquells que provenen de Croàcia o de països que no formen part de l'espai Schengen, ja que el país itàlic els obliga a complir amb una quarantena.

NO TE LO PIERDAS: ¿Qué países permiten la entrada a viajeros españoles?

Las mejores ideas de ocio y cultura en la nueva Time Out Pocket interactiva

Últimes notícies

    Publicitat