Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Cabaña de Shrek en Airbnb
Foto: Airbnb

Ja es pot visitar la cabana de Shrek i passar una nit al famós pantà

Allibera el teu ogre interior!

Amy Houghton
M. P. Muñoz
Escrit per
Amy Houghton
Traduït per
M. P. Muñoz
Publicitat

Alguna vegada heu vist alguna de les pel·lícules de Shrek i heu pensat que el pantà humit i tèrbol de l'estimat ogre en realitat sembla un lloc força idíl·lic per quedar-s'hi? Després de tot, està envoltat de natura i protegit de les bullicioses multituds i de l'intens ritme de Muy, Muy Lejano. 

Bé, atenció a això: aviat podreu quedar-vos en una versió fidelment recreada del pantà de Shrek. Podreu rebolcar-vos en la brutícia i  cridar "surt del meu pantà" al vostre gust, ja que una versió real de la casa de Shrek està disponible a Airbnb.

Per celebrar Halloween, Airbnb ofereix als entusiastes dels ogres l'oportunitat exclusiva d'allotjar-se en un pantà a les Terres Altes d'Escòcia del 27 al 29 d'octubre. El paquet (que, per cert, és completament gratuït) inclou el servei d'un conserge que us mostrarà els voltants i organitzarà els vostres àpats. 

Els banys i les dutxes són a poca distància a peu de la casa principal, però podem tolerar aquest detall per la rara oportunitat de seguir els passos de Shrek i Donkey. Aquí teniu unes quantes fotos del lloc. 

El pantà de Shrek a Airbnb
Fotografia: Alix McIntosh
El pantà de Shrek a Airbnb
Fotografia: Alix McIntosh
El pantà de Shrek a Airbnb
Fotografia: Alix McIntosh

Molt bé, eh? Segons Airbnb, els hostes poden intercanviar històries al voltant del foc i gaudir d'una pila dels famosos gofres acabats de fer de Donkey al matí, sense torxes ni forquilles

Si voleu submergir-vos al món de Shrek, podeu sol·licitar reservar al pantà a partir del 13 d'octubre. Tingueu en compte que aquesta oferta no és un concurs, per la qual cosa les despeses de viatge d'anada i tornada no estaran cobertes. Esperem que gaudiu d'aquesta experiència única al Pantà de Shrek!

Reserveu ara!

NO T'HO PERDIS: les 14 destinacions més infravalorades d'Europa

Llegeix el número d'octubre amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions de lleure i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

    Publicitat