Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Despertar, Alizzz i Maria Arnal
Paz VallejoDespertar, Alizzz i Maria Arnal

Ja ha sortit la cançó d'Alizzz amb la Maria Arnal més pop (i hi ha vídeo)

'Despertar' és el primer senzill del segon àlbum del castelldefelenc, que sortirà a l'abril

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Publicitat

Si les nostres vides tinguessin un paral·lelisme real amb les xarxes socials, Alizzz hauria nascut fa una setmana. I és que el cantant ha arxivat tot el contingut que abans havia penjat a Instagram i només ha deixat els (5) continguts promocionals del seu últim projecte. De fet, fa més de mig any que està lluny del focus d’atenció, però fa unes setmanes va aparèixer de nou per anticipar la seva tornada musical. Avui, el 'come back' és més que oficial. 'Despertar', el seu nou senzill amb Maria Arnal, s’ha llançat a totes les plataformes i s’ha materialitzat en un videoclip. La cançó és el primer avançament del seu nou disc, que sortirà a l'abril.

Si amb l’àlbum 'Tiene que haber algo más' (2021) el castelldefelenc va plasmar una evolució sonora, aquesta nova cançó ho reafirma del tot. Alizzz ha renovat la seva essència; ha dotat les guitarres de (gairebé) tot el protagonisme i ha anat cap a un nou camí musical. La cançó, que per alguns no és sorpresa perquè ja la van anticipar en directe el passat mes de setembre a Barcelona, parla del patiment, pèrdues amoroses i d’obsessions. "He vuelto a despertar en mitad de la noche pensando que aun estás" canta Arnal a la tornada. Sens dubte, una oda al desenamorament.

Aquest llançament és el tret de sortida del treball en què Alizzz ha estat capficat en els últims mesos: un segon àlbum d’estudi, que l’ha dut a terrenys més cinematogràfics i del qual en coneixerem més detalls en els pròxims mesos. De fet, aquest vessant més fílmic es veu reflectit en el videoclip de 'Despertar', dirigit per Felix Bollaín —qui ja havia portat el curt d’Alizzz 'Que pasa nen' i que recentment ha estat guardonat als Latin grammy pel seu treball amb Nathy Peluso— i protagonitzat pels mateixos artistes. 

NO T'HO PERDIS: Els grans concerts a Barcelona del 2024

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona




Últimes notícies

    Publicitat