Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Ja podem veure i escoltar 'L'amant malalta', la nova cançó de Manel

La banda barcelonina ha estrenat la cançó a totes les plataformes i a YouTube amb un videoclip amb aire retro dirigit per Víctor Carrey

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

"La meva amant està malalta. Ma mare diu que hi ha una passa. Avui anàvem a sopar i a l’Antilla, a ballar salsa". Crònica d'una cita frustrada per una malaltia, us resulta familiar, veritat? D'això ens parla 'L'amant malalta', la nova cançó dels Manel que la banda barcelonina ha estrenat per sorpresa avui, dijous dia 11, a totes les plataformes digitals. 

El tema té un videoclip dirigit per Víctor Carrey que traspua estil dels 80 –hi ha res més vuitantè que un solo de saxo?–, que ens recorda a 'Stranger Things', amb cotxes que no podrien circular ja per Barcelona, bars on se t'enganxen les sabates i clients que arrosseguen malenconia. Un petit 'road trip' sota la pluja que s'ha filmat al Prat de Llobregat, a Cambrils i a Vila-seca i Salou, i on no falta un estrany fenomen astronòmic que sembla que farà que tot salti pels aires (ehem...)

La gira que els Manel havien de fer durant el 2020 per defensar els temes del seu últim disc 'Per la bona gent' (2019), va quedar interrompuda per la pandèmia, però no han deixat de fer feina i aquesta cançó, produïda per Jake Aron, n'és un exemple.

Si voleu escoltar aquesta cançó, i moltes altres, en directe preneu nota dels pròxims concerts de Manel: Girona (Auditori, 19 i 20 de març), Barcelona (Monumental Club, 9 i 10 d’abril) i Lleida (Sisquere Festival, 16 d’abril).

NO T'HO PERDIS: Festivals de música a Barcelona i Catalunya el 2021.

Llegeix el número de març de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat