Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
T10 Metro Barcelona
Foto: frantic00 / Shutterstock.com

Ja podeu comprar bitllets de metro per mitjà del web de TMB

Escrit per
Marga Ortiz Isern
Publicitat

És un bon dimarts perquè el web de Transports Metropolitans de Barcelona ja permet la compra en línia dels títols de transport més utilitzats. A partir d’avui, podeu comprar online els bitllets d’ús general com el senzill, la mítica T-10, la T-50/30, la T-mes, la T-trimestre, la T-dia i el bitllet aeroport.

Aquesta és també una molt bona notícia pels viatgers que vénen a conèixer la ciutat, ja que l’abonament turístic Hola Barcelona Travel Card està disponible. Però ei, això només és el principi! En una segona fase el web incorporarà la compra dels títols socials, com ara els reservats a famílies nombroses i monoparentals, als joves i als aturats.

El procediment de compra dels bitllets en línia és ben senzill. Tan simple com anar a l’apartat de tarifes i identificar-se amb l’usuari personal de membre del JoTMBé. El pagament es pot fer amb targeta de crèdit o de dèbit i, un cop realitzat, es facilitarà un codi que simplement s’haurà d’introduir a una màquina distribuïdora de qualsevol estació per a imprimir el títol.

Segur que us ha passat més d’un cop, això que sense adonar-vos-en se us esgota el bitllet de metro i no porteu ni un duro a sobre. Doncs bé, ara esteu salvats. Tot el que necessiteu és una ànima caritativa faci la compra des de casa i us enviï el codi per tal d’aconseguir un títol nou. 

Encara no us heu inscrit al programa JoTMBé? Registreu-vos-hi ara mateix (és gratis!) per gaudir de la compra digital de bitllets a més de molts altres avantatges, com per exemple generosos descomptes en experiències culturals i activitats d’oci.


NO T’HO PERDIS: 10 grans excursions per fer en tren des de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat