Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Time to Eat Fest
Time to Eat Fest

Ja podeu comprar el Pack Foodie del Time Out Fest!

La quarta edició del millor festival gastronòmic de Barcelona se celebrarà el cap de setmana del 25 i el 26 de maig a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

El Time Out Fest, el festival que celebra el producte de proximitat de la mà dels millors cuiners i cuineres de Barcelona, arriba a la seva quarta edició. En aquesta ocasió, seran 16 els xefs, elegits pels nostres crítics, que ens cuinaran tota mena de plats i postres irresistibles amb què reivindicarem el producte català. Tindrà lloc a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm el cap de setmana del 25 i 26 de maig, amb horari de cuina ininterromput, d'11 del matí a les 23 h. Sí, dotze hores per tastar plats deliciosos quant tu vulguis i en l'ordre que vulguis, i a més festa amb DJs, tastos i tallers per a tots els gustos, i tot amb el bon gust, ehem, de Time Out.

A més, hem creat un pack perfecte per als que volen gaudir a fons del festival. L'anomenem Pack Foodie, per raons òbvies, i garanteix l'accés al festival, evita la cua a l'entrada i permet gaudir sense haver de treure cada vegada el moneder. Per només 35 €, dona accés garantit al Festival (que ja val 5 €), fast track a l'accés, un saldo de 30 € per plats i begudes, La Guia de Bars i Restaurants 2024-25 (valorada en 9,95 €), la totebag oficial del festival i més regals sorpresa.

De moment, ja hem revelat quatre dels 16 xefs que cuinaran per a tu al festi. La Meilan Kao, xef de Kao Street ens farà un sheng jian bao amb IGP Vedella dels Pirineus Catalans, porc, coriandre, ceba i maionesa de sriracha amb oli DOP Les Garrigues. En Carles Abellan, ment creativa rere la cuina del Tapes 24, ens oferirà el Croquetó d'IGP Pollastre i Capó del Prat rostit a la catalana, IGP Gall del Penedès i IGP Llonganissa de Vic amb DOP Oli del Baix Ebre – Montsià que va triomfar l'any passat. L'Antonio Sáez, del Xuba Tacos –Premi Time Out 2024 a millor Street Food de Barcelona–, servirà un taco d'IGP Gall del Penedès Pibil i ceba envinagrada amb Clementines IGP Terres de l'Ebre, i l'Èlia Caral i la Giulia Campazzi, del Dr Zhang, faran un Dan Dan de porc amb Poma IGP Girona i pebre de Sichuan.

Això són només els quatre primers noms i ja vegeu el nivell que hi haurà, així que no badeu i aconseguiu el 'pack foodie' per assegurar-vos poder entrar al festival més bo –literalment– de Barcelona.

COMPRA ARA EL TEU PACK FOODIE PER AL TIME OUT FEST 2024!

Últimes notícies

    Publicitat