Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Ja podeu consultar els horaris del Sónar 2019

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó
Publicitat

Preparar-se per una nova edició del Sónar no és una tasca fàcil. Després d'estudiar els noms del cartell i d'escoltar la música d'aquells artistes que encara no coneixem, caldrà veure sobre la graella si hi ha solapaments, si ens ve més de gust anar-hi de dia o de nit o si prioritzem la jornada de dijous, de divendres o de dissabte. Per fer tot això és imprescindible tenir els horaris, que per fi ja s'han donat a conèixer i ja es poden consultar al web del festival.

Si sou més de paper, us caldrà impressora i fluorescent. Si us enteneu millor amb les noves tecnologies, podeu usar la nova aplicació del Sónar 2019, que us podeu descarregar a l'App Store o a Google Play. Us permetrà planificar el vostre Sónar, compartir el vostre itinerari amb els vostres amics a través de Facebook i utilitzar un sistema interactiu de geolocalització. Ah, també integra Spotify i Soundcloud.

Recordeu que aquest any hi trobareu noms com Bad Bunny, A$AP Rocky, Disclosure, Vince Staples i Underworld, entre moltíssims d'altres. Ànims amb la planificació!

NO T'HO PERDIS: Altres festivals de música a Barcelona i Catalunya

Últimes notícies

    Publicitat