Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Nectari
Foto: Scott Chasserot Nectari

Ja pots comprar les entrades del Time to Eat 2022

Els millors xefs de Barcelona aterren al festival gastro de Time Out els dies 28 i 29 de maig a l'Antiga Fàbrica Damm

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Segona edició del Time to Eat Fest! Després de l'èxit de la primera edició del festival gastronòmic de Time Out Barcelona, ens moríem de ganes de tornar a convocar els millors xefs de la ciutat sota un mateix sostre perquè ens preparessin tota mena de plats de cuines diverses. Serà els dies 28 i 29 de maig a l'Antiga Fàbrica Damm i ja pots comprar les entrades!

Naoyuki Haginoya, Nomomoto
Foto: Scott ChaseerotNaoyuki Haginoya, Nomomoto

En aquesta ocasió, convoquem 17 dels millors cuiners i cuineres de Barcelona perquè ens facin gaudir de valent amb les seves propostes. Ja us en podem avançar uns quants: hi seran Nectari, Masala 73, Panes Creativos, Nomomoto, Fonda Pepa, Piel de Gallina, Ca la Nuri, Delacrem, Warike Project, Blu, Tamae i Yubi, entre d'altres. Faran plats (i postres) inspirats en diverses cultures gastronòmiques però sempre amb un nexe comú, la celebració del producte català. 

Més que gastronomia

Serà un cap de setmana dedicat al paladar, però què és la bona taula sense un bon ambient i una bona companyia? És per això que hem preparat un munt d'activitats, perquè l'experiència sigui completa. Hi haurà activitats per a la canalla i tota la família, xerrades i música als plats, amb una nodrida programació de DJ's per fer-la ben grossa que anunciarem ben aviat.

Ja podeu comprar les entrades a timeout.cat/timetoeat

Delacrem
Foto: Scott ChasserotDelacrem

 

NO T'HO PERDIS: ¡Participa a l'enquesta Time Out Index i digues com és realment Barcelona!

Llegeix el número d'abril de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

    Publicitat