Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Ja pots escoltar 'Medellín', la nova cançó de Madonna amb Maluma
Notícies / Música

Ja pots escoltar 'Medellín', la nova cançó de Madonna amb Maluma

Madonna + Maluma.
Madonna + Maluma.

Madonna ha compartit avui el primer single del que serà el seu nou treball 'Madame X'. La cançó, que canta amb el colombià Maluma, es titula 'Medellín' i apareix dos dies després de fer un sorprenent anunci a les xarxes on donava detalls sobre la nova identitat que la cantant ha decidit adoptar en aquest nou àlbum. Segons Madonna, Madame X és "una agent secreta que viatja per tot el món, que canvia d'identitat, lluita per la llibertat i porta llum a llocs foscos". També, segons ha publicat, és una "instructora de cha cha cha, professora, cap d'estat, mestressa de casa, genet, presonera, estudiant, mestra, monja, cantant de cabaret, santa i prostituta". 

'Medellín' és la carta de presentació del que serà el seu catorzè disc d'estudi, que arriba quatre anys després de 'Rebel heart' (2015) i tot sembla indicar que tindrà un fil argumental al voltant del personatge de Madame X. A més, aquesta col·laboració amb Maluma acaba d'apuntalar l'assalt al mercat nord-americà del reggaeton i la música llatina, que semblen cridats a dominar el pop de masses dels propers anys.  

NO T'HO PERDIS: Festivals de música a Barcelona i Catalunya

 

Advertising
Advertising

Comentaris

0 comments