Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Ja pots recórrer Mèxic en aquest tren amb barra lliure de tequila

Un brindis! El tren Jose Cuervo Express torna a funcionar i ja pots comprar els bitllets per al 2021

Morgan Olsen
Escrit per
Morgan Olsen
Publicitat

Estàs somiant amb les primeres vacances després del confinament? Si busques una escapada plena de sol i tequila, una bona opció és el Jose Cuervo Express, un tren amb barra lliure de tequila que viatja pels camps mexicans en una aventura d’11 hores entre Guadalajara i Tequila, a Jalisco.

Després d'haver de parar temporalment l’any passat, el tren es va tornar a posar en marxa el desembre del 2020 i ofereix quatre experiències. La més nova és l'Elit Wagon, el més selecte, que està equipat amb uns còmodes sofàs, grans finestres per observar el paisatge i un bar amb barra lliure on els clients, respectant la distància de seguretat, poden gaudir d’un menú de còctels de tequila. Els passatgers també poden participar en un tast educatiu, dirigit per experts, dels productes més prèmium de José Cuervo. Però no et preocupis, també s’ofereixen tota mena d’aperitius amb productes de la regió per omplir la panxa. En total, totes aquestes comoditats tenen un preu de 166 dòlars per persona, i els trens surten els dissabtes cada dues setmanes.

Jose Cuervo Express
Photograph: Shutterstock

Busques una opció més econòmica? Els seients a l'Express Wagon valen 116 dòlars per persona i inclouen la majoria dels avantatges (excepte el tast prèmium i els còctels fets a mida). O una opció intermèdia són els altres dos vagons, el Premium Plus i el Diamond, que també disposen de bars dedicats al tequila, molt d'alcohol i unes vistes espectaculars. No importa quin vagó triïs, tots els passatgers podran baixar del tren per explorar un assolellat camp d’agave i observar de ben a prop com es fa la collita.

 El tren amb barra lliure de tequila
Foto: Courtesy Mundo Cuervo

A causa de les restriccions del govern mexicà, el Jose Cuervo Express funciona amb una capacitat reduïda per no posar en perill la salut dels passatgers i treballadors durant el seu viatge de Guadalajara a Tequila. Ara mateix es poden reservar bitllets fins a finals d’any, així que encara hi ha molts seients disponibles.

NO T'HO PERDIS: 12 llocs increïbles que cal conèixer en 2021

Llegeix el número de març de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat