Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Festa Major de Gràcia 2020. Joan Blanques de Baix de Tot
Foto: Marc AndreuFesta Major de Gràcia 2020. Joan Blanques de Baix de Tot

Ja pots reservar entrades per les Festes de Gràcia 2021!

A partir d’avui ja pots adquirir entrades pels concerts i activitats d’aquestes festes

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Enguany les Festes de Gràcia es reinventen i s’adapten a les restriccions per fer front la Covid-19. Els actes segueixen sent gratis, però els canvis passen pel control d’aforament, restriccions horàries, actes ‘online’ i també per una mesura que cal tenir en compte si vols gaudir d’aquestes festes al màxim: la reserva prèvia

Com reservar entrades per a les Festes de Gràcia 2021?

Per assistir a les activitats i els concerts que el barri de Gràcia oferirà aquest agost, cal reservar-ne les entrades amb antelació i avui és el primer dia per fer-ho. Tot i així, tots els actes i concerts són gratis! Per reservar la teva entrada has d’accedir a la web de la Fundació Festa Major de Gràcia i seleccionar l’espai on té lloc l’activitat de la qual vols gaudir. 

Els concerts de la Festa Major de Gràcia i les activitats amb més públic es concentraran en tres espais: la plaça d’en Joanic, el carrer Pi i Margall i el carrer de Bailèn. Assabenta’t d’on es fa el concert al qual vols assistir i reserva la teva entrada en un dels següents links:

Cal tenir en compte que totes les activitats i actuacions musicals acabaran com a màxim a les 0.30 h i que Barcelona es troba dins dels municipis amb toc de queda a la una de la matinada.

NO T'HO PERDIS: Festivals de música a Barcelona i a Catalunya el 2021

Llegeix el número de juliol-agost del Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat