Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
ORACLES, episodi 1
Time OutORACLES, episodi 1

Ja pots sentir ‘Oracles’, el pòdcast sobre el futur de Time Out i CASA SEAT

L’última setmana de cada mes, ens preguntarem com viurem d'aquí a uns anys i ho farem acompanyats de 3 experts en diferents àmbits

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Si tinguessis el poder de veure el futur, el faries servir? Aquesta és la premissa del nou pòdcast de Time Out i CASA SEAT, ‘Oracles’, que pretén donar resposta a les preguntes –de les més absurdes a les més profundes– sobre com viurem d'aquí a uns anys des d’una perspectiva optimista. 

Cada mes, tres convidats es reuniran amb la presentadora del programa, la periodista Rita Roig, al muntacàrregues de CASA SEAT. Allà, xerraran i imaginaran com seran els anys vinents. Què menjarem? Quina música escoltarem? Continuarem vestint com ho fem ara? Totes les preguntes són vàlides, només hi ha una norma: evitar l’alarmisme i no fer servir la paraula ‘apocalipsi’. 

El pòdcast compta amb una secció a càrrec d’Ana Polo, en què la periodista i humorista furgarà en el nostre passat audiovisual per treure de les hemeroteques els talls i les notícies més inversemblants, per fer una mirada al passat amb un toc d’humor. Finalment, el pòdcast tancarà amb una secció d’agenda on la periodista Eugènia Güell repassarà les millors activitats que es podran fer a la CASA SEAT el mes següent.   

En el primer episodi del pòdcast, ens preguntàvem: Substituirà la intel·ligència artificial la creativitat humana?. Partint del boom del ChatGPT4 i la curiositat general per la IA, l’episodi tracta les possibles conseqüències que aquesta tecnologia revolucionària provocarà en les nostres vides. Com afectarà els oficis creatius, com ara el periodisme? Quins límits cal establir? És una moda passatgera o ha vingut per quedar-s'hi? 

Per indagar sobre les connexions entre la creativitat humana i la IA, la Rita Roig va convidar al muntacàrregues de la CASA SEAT l'artista Mónica Rikic, l'escriptor i crític cultural Jorge Carrión i l'expert en cultura digital l'Albert Lloreta. A més, l’Ana Polo va inaugurar la secció 'Arqueologia digital' amb tres exemples de professions que semblaven 'amenaçades' fa uns anys: els llibreters, els homes i les dones del temps i els músics. L’episodi conclou amb les recomanacions d’Eugènia Güell, per esprémer al màxim la programació de la CASA SEAT. 

NO T'HO PERDIS: Time to Eat Fest, el millor festival gastronòmic de Barcelona

Llegeix el número de maig de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat