Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Rosa López
Eurovision.tvRosa López

Ja sabem qui actuarà a la Barcelona Eurovision Party (dates, entrades, preus)

La festa se celebra per tercer any consecutiu a la ciutat

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Publicitat

Enguany és el tercer any consecutiu que Barcelona acull la 'Barcelona Eurovision Party' –la festa prèvia a la celebració del certamen musical europeu– que congrega als eurofans impacients per veure la final. Se celebra durant tres dies (el dijous 4, el divendres 5 i el dissabte 6 d'abril), i ja se saben alguns detalls, com quins artistes hi assistiran i en quins llocs es farà.

El tret de sortida d’aquesta festa serà a la sala Safari Club, al carrer de Tarragona (a tocar de plaça d’Espanya), amb un DJ exclusiu que punxarà de 0.30 h a 5 h. L’endemà, la celebració es traslladarà de 21 a 6 h a La Terrazza del Poble Espanyol, amb un concert de diferents artistes que han actuat en edicions passades d’Eurovisió, o que han participat en preseleccions del certamen, que es completarà amb la sessió d’un DJ. Per acabar: el plat fort. El dissabte 6 d’abril, la 'Barcelona Eurovision Party' acabarà amb un concert amb alguns dels participants d’Eurovisió del 2024 al Sant Jordi Club, de 20 a 23.30 h. Aquesta traca final, a més, també comptarà amb artistes d’altres edicions com: Las Ketchup (Espanya, 2006), Cornelia Jakobs (Suècia, 2022) o Albina (Croàcia, 2021), entre d’altres.

Els preus de les entrades es poden aconseguir a través del web oficial de la festa i els preus oscil·len entre els 15 euros i els 55 euros, i el preu pel pack de la festa completa és de 65 euros. 

Com a novetat, aquest any el mitjà de Betevé oferirà l’oportunitat de seguir en directe el concert del Sant Jordi Club, presentat per Nina, Àlex Marteen i Guiseppe di Bella. L’emissió començarà a les 20.20 h i es podrà veure a través de la televisió, el web i l’app, a banda, també es transmetrà per Movistar+ i a La Xarxa +. 

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts de 2024 a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat