Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Ja se sap com serà el Cap d'Any a Barcelona

L'Ajuntament està dissenyant una proposta descentralitzada a l'estil del Piromusical de La Mercè 2020

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

El novembre és aquell mes estrany que tot i ser de plena tardor, ja s'hi respira certa flaire nadalenca. Ho diu Mariah Carey en els seus vídeos entre amenaçadors i divertits, també ho diuen els aparadors dels carrers que comencen a vestir de ple hivern i ho diuen els mitjans. Nosaltres ens hi sumem i fem ressò de les primeres notícies que hem rebut per part de l'Ajuntament sobre el Cap d'Any més atípic de les últimes dècades. 

L'espectacle de pirotècnia que acomiada el vell per inaugurar el nou any, celebrat des de ja fa uns anys a l'avinguda Maria Cristina, seguirà l'exemple del Piromusical de La Mercè. Descentralitzat des de diferents punts de la ciutat i s'emetrà a través de Betevé i TV3. "Ni que sigui a casa, hem de celebrar el Nadal i el Cap d’Any", ha insistit el primer tinent d’alcalde, Jaume Collboni, al programa 'bàsics' de betevé. Collboni també ha deixat clar que "tothom s'oblidi d'anar a Maria Cristina" ja que "no hi haurà possibilitat de fer grans concentracions de gent a l'espai públic". 

Les llums de Nadal brillaran partir del 26 de Novembre

En el mateix programa de televisió Jaume Collboni també va ser preguntat per l'encesa de les llums de Nadal, les quals s'encendran el pròxim 26 de novembre. El consistori té moltes confiances dipositades en una campanya de Nadal on "els comerciants volen vendre". Pel que fa a les altres activitats culturals que organitza el consistori encara no hi ha res clar i, en tot cas, s'adaptaran als requisits sanitaris.

NO T'HO PERDIS: Barcelona es queda sense el pessebre de la plaça Sant Juame

Últimes notícies

    Publicitat