Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Guia de Restaurants i Bars Time Out Barcelona 2022-23
@arnaunduGuia de Restaurants i Bars Time Out Barcelona 2022-23

Ja tenim la nova Guia de Restaurants i Bars de Time Out Barcelona!

A l'edició de 2022-2023 hi trobareu més de 400 recomanacions de restaurants, bars i bodegues de la ciutat, ordenats per barris

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín
Publicitat

Aquesta notícia interessa a tothom a qui li agradi menjar (és a dir, al 99% de la humanitat): heu de saber que ja està a la venda la Guia de Restaurants i Bars de Time Out Barcelona 2022-2023, una curada i curosa tria de més de 400 restaurants, cellers i bars escollits pels crítics gastronòmics de Time Out Barcelona. La Guia té el patrocini i l'assessorament de la DO Penedès, un fet que possibilita que us recomanem una vintena de vins ideals per maridar amb qualsevol mena de cuina. 

I tu, que ets molt llest/a, diràs... I per què me l'he de comprar? Et donem cinc motius.

1. És independent i fiable. A les webs de recomanacions hi opina fins i tot la portera de Núñez, que deien (i sovint amb fosques intencions, que dic jo). La nostra guia ha estat escrita i editada per periodistes especialitzats en gastronomia i centrats en l'àmbit de Barcelona, sense agendes ocultes.   

2. És molt ordenada. Està organitzada per barris perquè sigui més fàcil de consultar i puguis trobar els locals que més t'agraden segons el tipus de cuina. En aquests temps d'informació acumulativa és d'agrair. 

3. Sabem de què parlem. A cadascuna de les fitxes de la guia llegiràs la nostra opinió i informació bàsica perquè puguis triar, reservar i gaudir de la millor cuina de la ciutat (i quedar com un 'connaisseur' a les sobretaules). Fa quasi quinze anys que a Time Out fem crítiques i ressenyes de Barcelona ciutat, coneixem el panorama. 

4. Està actualitzada. Hem comprovat tota la informació que llegiràs, i ens hem trencat les banyes rastrejant els barris i afegint les novetats de restaurants més interessants.  

5. És una ganga. Només 9,95 € per a una edició de luxe plena de fotos cuquis! Després d'una pandèmia, no hem apujat els preus: un regal ideal per al vostre amic 'foodie'. 

Es pot comprar online: la podeu passar a recollir a PANGEA The Travel Store (o optar per l'enviament a casa). Si la passeu a recollir, la trobareu 24 hores després d'haver fet la compra, en horari de recollida de 13.30 a 20.30 h

I si preferiu comprar-la en persona, també la venen als quioscos de Passeig de Gràcia i de plaça de Catalunya.

COMPRA LA TEVA GUIA DE RESTAURANTS I BARS 2022-23

Llegeix el número d'estiu de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat