Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Guia de Restaurants i Bars 2024
Time Out BarcelonaGuia de Restaurants i Bars 2024

Ja tenim la nova Guia de Restaurants i Bars de Time Out Barcelona!

A l'edició de 2024-2025 trobaràs els nostres 500 restaurants, bars, cellers, cafeteries i cocteleries favorites per menjar i beure a la ciutat, ordenats per barris

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín
Publicitat

Aquesta notícia interessa a tothom a qui li agradi menjar (és a dir, al 99% de la humanitat): heu de saber que ja està a la venda la Guia de Restaurants i Bars de Time Out Barcelona 2024-2025, una curada i curosa tria de 500 restaurants, cellers, cafeteries, cocteleries i bars escollits pels crítics gastronòmics de Time Out Barcelona. 

I tu, que ets molt llest/a, diràs... I per què me l'he de comprar? Te'n donem cinc motius.

1. És independent i fiable. A les webs de recomanacions hi opina fins i tot la portera de Núñez, que deien (i sovint amb fosques intencions, que dic jo). La nostra guia ha estat escrita i editada per periodistes especialitzats en gastronomia i centrats en l'àmbit de Barcelona, sense agendes ocultes.   

2. És molt ordenada. És organitzada per barris perquè sigui més fàcil de consultar i puguis trobar els locals que més t'agraden segons el tipus de cuina. En aquests temps d'informació acumulativa és d'agrair. 

3. Sabem de què parlem. A cadascuna de les fitxes de la guia llegiràs la nostra opinió i informació bàsica perquè puguis triar, reservar i gaudir de la millor cuina de la ciutat (i quedar com un 'connaisseur' a les sobretaules. Fa més de quinze anys que a Time Out fem crítiques i ressenyes de Barcelona ciutat, coneixem el panorama. 

4. Hi ha molts més restaurants que a l'edició anterior! Si a la guia de 2023-24 apareixien al voltant de 500 locals, en aquesta edició hem revisat un per un per decidir si mereixien mantenir-se a la guia actual o havien de baixar de la impremta. Paral·lelament, hem anat recopilant les obertures més interessants i els locals que s'han posat les piles per tornar-se, de nou, imprescindibles. Així, quan consulteu aquesta selecció trobareu que hi ha més de 150 locals nous. És que quan ens posem...

5. És una ganga. Només 9,95 € per a una edició de luxe plena de fotos cuquis! Compra-la per fer-li el regal ideal al teu amic 'foodie' (i amb molt més motiu si l'amic ets tu!).

Es pot comprar online i te l'enviaran a casa, o si prefereixes estalviar-te els calerons de l'enviament, la pots recollir a Camarasa Fruits: Pl. de Francesc Macià, 1. Si la passeu a recollir, la trobareu 24 hores després d'haver fet la compra, en horari de recollida de dilluns a dissabte, de 8.30 a 24 h i diumenges de 9 a 24 h.

I si preferiu comprar-la en persona, també la venen a diversos quioscos de Barcelona. Aquí en teniu alguns exemples:

Urgell, 32
Plaça Catalunya/Corte Inglés
Passeig de Gràcia / Aragó 
La Rambla (Canaletes)
Plaça Catalunya, 7 
Passeig de Sant Joan, 132
Muntaner, 447
Escorial, 1
Travessera de Dalt, 50
Diagonal / Balmes, 407
Passeig de la Bonanova, 60
Travessera de les Corts, 238
Rosselló, 120

COMPRA LA TEVA GUIA DE RESTAURANTS I BARS 2024-25

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat