Notícies

Jamboree, Tarantos i Moog reobren l'1 d'agost per inaugurar el Mas i Mas Festival

Les tres sales del grup Mas i Mas i la plaça Reial acolliran concerts diaris durant tot el mes

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó
Head of Editors, Barcelona
Publicitat

Després d'un any de parèntesi, el Festival Mas i Mas tornarà a omplir la ciutat de música durant el mes d'agost i ho farà a les tres emblemàtiques sales del grup Mas i Mas que han restat tancades durant més d'un any a causa de la pandèmia. Així doncs, Jamboree, Tarantos i Moog aixecaran la persiana per donar la benvinguda al festival, que es farà de l'1 d'agost al 2 de setembre i que també comptarà amb concerts diaris a la plaça Reial.

La triple reobertura, diumenge 1 d'agost, tindrà com a protagonistes al Jamboree Las de Barcelona, projecte que reuneix Eva Fernández, Magalí Datzira i Lucía Fumero amb el bateria David Xirgu, una bona mostra del jazz femení del moment que comptarà també amb les col·laboracions de la flautista Angie Obbin i el trompetista Joan Mar Sauqué. Al Tarantos, serà el quadre flamenc de la bailaora Rebeca Monasterio el primer a trepitjar l'escenari des del tancament, mentre que el Moog, club mític entre els amants de la música electrònica de ball, celebrarà el seu 25è aniversari. 

L'organització encara no ha revelat el gruix de la programació, però sí que la clausura anirà a càrrec de tres grans noms del jazz i el flamenc: Chano Domínguez, Perico Sambeat i Chicuelo, amb un nou espectacle en el qual participen joves del Taller de Músics. Trobareu més informació a masimasfestival.com.

NO T'HO PERDIS: Festivals de música a Barcelona i a Catalunya el 2021

Llegeix el número de maig de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat