Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

James Blunt, Crowded House i Andrés Calamaro seran al Jardins Pedralbes

El festival presenta un cartell amb 34 artistes internacionals i nacionals per aquest estiu a Barcelona

Albert Rodríguez
Escrit per
Albert Rodríguez
Publicitat

T'imagines a James Blunt, Crowded House, Pablo Alboran, Simply Red, Rosario, Blaumut, Jessie J, Jorge Drexler, Crystal Fighters, Els Amics de les Arts, Juanes, Ben Harper, Diego el Cigala, Andrés Calamaro, LP, Beach Boys, Diana Krall, Jehtro Tull, Alan Parsons, i mooolts més artistes en un mateix cartell? Doncs el Festival Jardins Pedralbes els agrupa a tots en el 'line-up' de la desena edició del festival, del 7 de juny al 24 de juliol de 2022. Més de 34 concerts amb artistes de l'escena musical nacional i internacional que el situen com un dels referents de la ciutat. 

Crowded House
Foto: Festival Jardins PedralbesCrowded House
Jessie J
Foto: Festival Jardins PedralbesJessie J

Celebrat a l'idíl·lic jardí del Palau Reial, el festival celebra una dècada de concerts amb diversitat d'estils i qualitat musical: estrelles de pop d'èxit, grups alternatius i artistes locals. A més, aposta també pel talent emergent. Aquest any, han programat actuacions d'artistes pel preludi de cada concert, una oportunitat per conèixer nous grups emergents davant d'un públic interessat en la cultura i la música en viu. Pròximament, es presentarà la programació d'artistes a l'espai Village del festival.

El Festival Jardins Pedralbes ofereix una experiència pels cinc sentits a través de la música i la varietat gastronòmica dels 'food trucks'. Per això, per aquesta desena edició la gastronomia torna a tenir un paper protagonista, ja que els assistents podran gaudir de noves propostes i restauradors que es presentaran les pròximes setmanes.
A més, en relació amb la filosofia del festival, el 9 de juny s'organitza la quarta edició de la Nit Solidària Festival Jardins Pedralbes. Una vetllada amb un sopar solidari, la recaptació del qual es destinarà al Sant Joan de Déu Pediatric Cancer Center Barcelona. 

Les entrades per a tots els concerts estaran a la venda a partir de divendres 18 de març, a partir de les 10 h a la pàgina web del festival. 

NO T'HO PERDIS: Altres festivals de música a Barcelona i a Catalunya el 2022

Llegeix el número de març de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat  

Últimes notícies

    Publicitat