Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Joguines eròtiques realistes i abstractes per fer volar la imaginació

Joguines amb dissenys originals, divertits i ergonòmics per experimentar amb noves formes i textures

Escrit per
Víctor Yustres
Publicitat

Per escollir la joguina que més t'escau, hi ha una cosa que t’has de preguntar abans: gaudeixes més amb una joguina fidel a la realitat, amb venes, pèls i formes similars a les del cos i els genitals o prefereixes deixar volar la imaginació i provar formes fantasioses, textures sorprenents i colors llampants? Tant si t’excites més amb una joguina realista com si et posa allò més abstracte, hi ha una joguina per a tu.

Per a amants del realisme

Qui vulgui una joguina que recordi els mànecs que s'ha anat trobant (o que li agradaria trobar-se), té infinites opcions de vibradors. N’hi ha que són suaus i esponjosos, però amb la duresa perfecta per explorar els forats del cos. D’altres, amb estries, aspecte carnós i moviments de vibració i rotació, fan les delícies de les zones erògenes. També hi ha l'opció de compartir una experiència atrevida amb l’amant o parella de torn amb un 'dildo' realista que té un gland a cada extrem: doble o res.

Vibrador realista

Si el que es busca és un masturbador de penis amb una experiència el més realista possible, es pot optar per una recreació d’una boca humana amb dents, llengua i amígdales suaus i toves fetes de ciberpell. I, qui diu una boca, diu una vagina plena de detalls, ondulacions i sinuositats o un tors masculí amb genitals i un forat esculpit pels déus.

boca humana amb dents, llengua i amígdales suaus i toves fetes de ciberpell

Per a una experiència abstracta

Si es prefereix experimentar amb formes i textures noves, també hi ha joguines amb un disseny d’allò més original, divertit i ergonòmic.

Els amants de l’alimentació ecològica i del medi ambient poden provar el vibrador amb forma d’albergínia, de cogombre o de pastanaga.  Una altra joguina divertida és una petita balena rosa que neda i vibra dins la vagina, al voltant de l'anus. I quan el succionador de clítoris ja avorreix es pot recórrer a un altre amb forma de gelat.

Cogombre vibrador

Per aconseguir una estimulació d’un altre planeta, el 'dildo' alienígena està pensat per fer veure les estrelles, mentre que la càpsula masturbadora en forma de bresca de mel ofereix una masturbació la mar de dolça.

 NO T'HO PERDIS: Porno feminista: un cinema per a adults ètic i real és possible!

Últimes notícies

    Publicitat