Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Joves
Foto: Shutterstock

Has nascut després del 92? Escriu-nos!

Mar Vallverdú
Escrit per
Mar Vallverdú
Publicitat

Ser jove està molt bé fins que arriba el moment de voler que et facin cas de debò. Els joves hem sigut desacreditats a tort i a dret de manera injustificada, només cal recordar aquell infame article d'Antonio Navalón on deixava anar 'joietes' com: "Aquesta generació no té responsabilitats, ni obligacions i tampoc un projecte definit" o "si [els joves] volen pertànyer a la condició humana, que comencin per utilitzar les seves idees i les seves eines tecnològiques, que aprenguin a parlar de cara i tanquin el circuit de l'autisme". 

Des de Time Out estem segurs que els joves pertanyeu a la condició humana i que d'idees i parlar de cara en sabeu de sobres, per això us oferim tot un espai (el 'Queda't amb ells/Queda't amb elles') on us podeu donar a conèixer. Potser hi ha gent que no ha pogut parar prou atenció, però els joves d'avui en dia tenen ambicions per donar i per vendre. Precisament, aquesta és una generació que puja forta i que, de ben segur, hi ha altres coses que els importen a part del "número de likes, comentaris i seguidors a les xarxes socials".

Si vas néixer després del 92 i tens en mans un nou projecte, estàs ple d'aspiracions o tens una forta vocació, és hora de fer-te sentir. No cal tenir certa edat perquè les teves idees siguin vàlides, ara és el teu moment. Ja hem parlat amb músics, mags, fotògrafs, coreògrafs, actors, emprenedors i, fins i tot, cíborgs, però ens faltes tu. Si creus que ja és hora que el món et conegui, escriu-nos a: redaccio@timeout.cat

Últimes notícies

    Publicitat